Dual Monitors - Rezolūcija Problem Problēma
Palaist divus monitorus, mans galvenais ir VIEWSONIC VG2230WM (22 "platumā), un citas VIEWSONIC VA2012wb (20" wide). Kuras abas var darbināt 1680x1050. Nesen, kad es restartēt datoru, 22 "nedarbojas pareizi rezolūciju un tā vietā maxes veic pēc aizgrābjošs 1024x768 tā kā 20" nav problēmu rādīt 1680x1050 - tas, kas paredz noteikumus vid karte ir problēma (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ). Current traucējummeklēšana
Kad šī problēma rodas nepareizs izšķirtspēju, man iet aiz mana datora un mijmaiņas DVI ports uz vid kartes, kas parasti nosaka problēma, bet man atkal jāstājas iestatījumus, lai paplašinātu un dotu 2. kontrolēt atkal (garlaicīgs, bet darbi). Man ir izdarījusi plaši gan ar DVI ports, lai es zinu, tas nav slikti DVI portu, un arī tāpēc, ka tas notiek tikai ar to, ka 22 ", kur 20" iet labi. Kopš tā laika esmu arī pārveidotais manu cieto disku (vista home 32bit) sakarā ar citas problēmas, es biju ar, ka tikko man izmantot to apjomu pārformatēt. Un man par pārsteigumu pēc atkārtotas instalēšanas visus mātesplates draiverus (evga 780i SLI), video kartes draiveri, Windows Vista atjauninājumus, tas tomēr tiek darīts. Atbildi (Ko es domāju)
Es tiešām tikai domāju, kontrolēt ir jāaizstāj, bet es vēlētos, lai man noslēgt atkārtoti, kurus jūs visi, protams. Paldies par Jūsu atsauksmes un jūsu laiku, much appreciated! |