![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Problem Uruchomić podwójnym monitory, moim głównym jest ViewSonic VG2230wm (22 "szerokości), a innym ViewSonic VA2012wb (20" wide). Obie które można uruchomić 1680x1050. Ostatnio, gdy moja I restart komputera, 22 "nie działa poprawne rozwiązywanie i zamiast maxes obecnie na pathetic 1024x768 mając na uwadze, że 20" nie ma problemów bieżących 1680x1050 - to wyklucza vid karty jest problem (Overclocked PNY nVidia 8800GTX ). Aktualna Rozwiązywanie problemów Gdy ten problem wynika z nieprawidłowego rezolucji, idę za moim komputerze i swapowego porty DVI na karcie vid które zwykle rozwiązuje problemu, ale muszę ponownie wejść w ustawienia, aby rozszerzyć i włączyć ponownie monitor 2 (nudny, ale działa). Mam to wszystko w znacznym stopniu zarówno z portami DVI tak wiem nie jest to zły port DVI, a także dlatego, że dzieje się tylko z 22 ", gdzie 20" działa dobrze. Od tamtej pory, I've przekształcony także mój twardy dysk (Vista Home 32bit) z powodu innych problemów mających że byłem tylko mnie go do stopnia sformatować. , A na moje zaskoczenie po ponownym zainstalowaniu wszystkich sterowników płyty głównej (evga 780i SLI), sterowniki karty graficznej, okna vista aktualizacje, to nadal nie. Odpowiedź: (Co myślę) I tak naprawdę uważam, monitor musi być zastąpione, ale chciałbym, aby moje zawarcia potwierdziła wszystkie, oczywiście. Dziękujemy za opinie i swój czas, much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Sprawdź swoje sterowniki grafiki są aktualne Sprawdź, czy DVI Kable są takie same (shouldnt sprawa ale czasami różnica w prędkości może złożyć różnicy) |
|
| |||
| |||
| Wszyscy kierowcy są aktualne, DVI kable wydają się być w porządku i identyczne. Pomyślałem, że może być to, ale nawet jeśli były kable DVI problemu, nie byłoby pokazano tego typu problemów. A mam na myśli, to wykorzystywane do pracy dobrze jak 1-2 miesięcy temu i naprawdę nic się nie zmieniło od tego czasu so I'm just stumped. Maybe I'll get szczęście i monitor ma ukryte gwarancji lol. |
![]() |
|
| Zakładki |