menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Duálny Monitory - Riešenie problému

Reply

Thread Tools
Old 4.februára 2009, 13:38
Nový člen skupiny

Problém
Vedu duálne monitory, môj hlavný je ViewSonic VG2230wm (22 "široký) a ďalšie ViewSonic VA2012wb (20" širokouhlý). Oba z nich je možné spustiť 1680x1050. Práve, keď som reštartovať počítač so 22 "nie je v rozpore správne riešenie a miesto toho sa na maxes pathetic 1024x768 vzhľadom k tomu, že 20" má bez problémov beží 1680x1050 - to vylučuje vid karta je problém (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ).

Aktuálna Problémy
Akonáhle sa tento problém s nesprávnou uznesenie, já jdu za počítač a swap DVI porty na vid kartu, ktorá sa zvyčajne rieši problém, ale já jsem se znovu-vstupovať do nastavenia a rozšírenia a umožniť 2. sledovať znova (nudné, ale funguje). I to urobil rozsiahle ako s DVI porty tak viem, že to nie je zlý DVI port a tiež preto, že je to iba, že sa deje s 22 ", kde sa 20" beží v pohode. Od tej doby som tiež preformátovania môjho pevného disku (Vista Home 32bit) kvôli iným problémom som, že majú len mňa vziať v rozsahu preformátovať. A k môjmu prekvapeniu po re-inštalácii všetkých ovládačov základné dosky (evga 780i SLI), video karty vodiča, okná priehľad aktualizácie, stále sa to robí.

Odpoveď: (čo si myslím)
Já si myslím, že naozaj len sledovať musí byť nahradená, ale rád by som, aby môj záver potvrdilo vás všetkých, samozrejme. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a Váš čas, veľa!
Old 4.februára 2009, 18:33
Člen Skupina

Pozrite sa do svojej grafiky Ovládače sú v poriadku Skontrolujte DVI Káble sú rovnaké (shouldn't vec, ale niekedy je rozdiel v rýchlosti môže urobiť rozdiel)
Old 5. februára 2009, 18:36
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal YRTNEG View Post
Pozrite sa do svojej grafiky Ovládače sú v poriadku Skontrolujte DVI Káble sú rovnaké (shouldn't vec, ale niekedy je rozdiel v rýchlosti môže urobiť rozdiel)
Všetky ovládače sú aktuálne, DVI káble sa zdajú byť v poriadku a zhodné. Přemýšlel jsem, ktoré môžu byť za dobre, ale aj keď DVI káble boli problém, nebolo by zobrazujúci tento typ problému. A já myslím, že používa na prácu v pohodě, ako je 1-2 mesiace a nič sa vlastne zmenilo od tej doby tak som len pne. Možno budem mať šťastie a na monitore sa skrytú záruku lol.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.