| Problém
Vedu duálne monitory, môj hlavný je ViewSonic VG2230wm (22 "široký) a ďalšie ViewSonic VA2012wb (20" širokouhlý). Oba z nich je možné spustiť 1680x1050. Práve, keď som reštartovať počítač so 22 "nie je v rozpore správne riešenie a miesto toho sa na maxes pathetic 1024x768 vzhľadom k tomu, že 20" má bez problémov beží 1680x1050 - to vylučuje vid karta je problém (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ). Aktuálna Problémy
Akonáhle sa tento problém s nesprávnou uznesenie, já jdu za počítač a swap DVI porty na vid kartu, ktorá sa zvyčajne rieši problém, ale já jsem se znovu-vstupovať do nastavenia a rozšírenia a umožniť 2. sledovať znova (nudné, ale funguje). I to urobil rozsiahle ako s DVI porty tak viem, že to nie je zlý DVI port a tiež preto, že je to iba, že sa deje s 22 ", kde sa 20" beží v pohode. Od tej doby som tiež preformátovania môjho pevného disku (Vista Home 32bit) kvôli iným problémom som, že majú len mňa vziať v rozsahu preformátovať. A k môjmu prekvapeniu po re-inštalácii všetkých ovládačov základné dosky (evga 780i SLI), video karty vodiča, okná priehľad aktualizácie, stále sa to robí. Odpoveď: (čo si myslím)
Já si myslím, že naozaj len sledovať musí byť nahradená, ale rád by som, aby môj záver potvrdilo vás všetkých, samozrejme. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a Váš čas, veľa! |