мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2009, 13:38
Нови члан групе

Проблем
ЈА трчање двојан монитора, да је мој главни виеусониц ВГ2230ум (22 "широк) и други виеусониц ВА2012уб (20" широк). Оба од којих се може изводити 1680кс1050. Недавно, кад сам поново покретање мој рачунар, 22 "не изводити исправне резолуције и уместо максес оут на патетичан 1024кс768 док 20" нема проблема са приказивањем 1680кс1050 - ово су правила Вид картица буде проблема (ПНЫ Оверцлоцкед НВИДИА 8800ГТКС ).

Тренутни Решавање проблема
Након што се овај проблем јавља код погрешан резолуцији, идем иза моје рачунар и суап ДВИ прикључака на вид картицу која обично проблем решен, али сам се поново ући у подешавања продужити и омогућити 2. монитор опет (заморно, али ради). ЈА имати испуњавања данашји опсежно са обе ДВИ прикључака па знам то није лоше ДВИ порт и то само зато што се дешава са том 22 ", где је 20" рунс фине. Од тада сам такође реформаттед мој хард диск (видик дом 32бит) због других проблема ми је што само да ме се то у мери у реформатизовати. И, на моје изненађење након поновног инсталирања драјвера све матичне плоче (евга 780и сли), видео картице возача, прозор видик исправке, он још увек не.

Одговор (Шта мислим)
ЈА стварно мислити само монитор треба бити замењена али бих желео да има мој закључак потврдили сви ви, наравно. Хвала за Ваше повратне информације и Ваше време, много поштовати!
Old 4. Мар 2009, 18:33
Мембер Гроуп

Проверите своје Грапхицс Дривер су најновији Проверите да ДВИ Каблови су исти (али понекад би требао обзира на разлике у брзинама мај направи разлика)
Old 5. Мар 2009, 18:36
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ЫРТНЕГ View Post
Проверите своје Грапхицс Дривер су најновији Проверите да ДВИ Каблови су исти (али понекад би требао обзира на разлике у брзинама мај направи разлика)
Сви возачи су и до сада, ДВИ каблови Чини се да је у реду и идентични. Сам мислио да то може бити, али чак и ако ДВИ каблови су проблем, не би приказивање ове врсте проблема. И мислим, да се оне користе у раду само фино као пре 1-2 месеци и ништа се стварно променила од тада па сам само стумпед. Можда ћу се посрећи, а монитор има скривене гаранција лол.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц