|
Проблем
ЈА трчање двојан монитора, да је мој главни виеусониц ВГ2230ум (22 "широк) и други виеусониц ВА2012уб (20" широк). Оба од којих се може изводити 1680кс1050. Недавно, кад сам поново покретање мој рачунар, 22 "не изводити исправне резолуције и уместо максес оут на патетичан 1024кс768 док 20" нема проблема са приказивањем 1680кс1050 - ово су правила Вид картица буде проблема (ПНЫ Оверцлоцкед НВИДИА 8800ГТКС ).
Тренутни Решавање проблема
Након што се овај проблем јавља код погрешан резолуцији, идем иза моје рачунар и суап ДВИ прикључака на вид картицу која обично проблем решен, али сам се поново ући у подешавања продужити и омогућити 2. монитор опет (заморно, али ради). ЈА имати испуњавања данашји опсежно са обе ДВИ прикључака па знам то није лоше ДВИ порт и то само зато што се дешава са том 22 ", где је 20" рунс фине. Од тада сам такође реформаттед мој хард диск (видик дом 32бит) због других проблема ми је што само да ме се то у мери у реформатизовати. И, на моје изненађење након поновног инсталирања драјвера све матичне плоче (евга 780и сли), видео картице возача, прозор видик исправке, он још увек не.
Одговор (Шта мислим)
ЈА стварно мислити само монитор треба бити замењена али бих желео да има мој закључак потврдили сви ви, наравно. Хвала за Ваше повратне информације и Ваше време, много поштовати!
|