az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Çift Monitör - Çözünürlük Sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 4 Şubat 2009, 13:38
Yeni Üye Grubu

Default Çift Monitör - Çözünürlük Sorunu

Sorun
Ben, benim ana (22) ve başka bir ViewSonic VA2012wb (20 ") geniş geniş bir ViewSonic VG2230wm olmak çift monitör çalıştırın. Ikisi de 1680x1050 çalıştırabilirsiniz. Son zamanlarda, ne zaman benim bilgisayarı yeniden başlatın, 22 "ve doğru çözünürlüğü çalışmıyor yerine acınası 1024x768 20" ise at maxes sorun 1680x1050 çalışan - bu kuralları vardır VID kartı sorunu (PNY Overclocked nVidia 8800GTX olmak ).

Güncel Giderme
Bu sorunu yanlış çözünürlükte doğar, benim bilgisayar arkasında gidin ve genellikle düzeltmeleri sorunu ama yeniden var-setting genişletmek ve 2. tekrar (ama sıkıcı monitör etkinleştirmek girin VID kartında DVI bağlantı noktası takas çalışır). Ben kötü bir DVI bağlantı noktası değil biliyorsun bu kapsamlı hem DVI bağlantı noktası ile yapılır ve ayrıca, çünkü sadece 22 ", where the 20" iyi çalışır ile olur. O zamandan beri, ben de sabit disk (Vista Home 32bit) başka sorunlar o bana yeniden bir ölçüde götürün yapılan olmamdı nedeniyle biçimlendirildikten ettik. Ve tekrar, benim için sürpriz sonrası (evga 780i SLI) tüm anakart sürücüleri yükleyerek, ekran kartı sürücüleri, pencere uzak manzara güncelleştirmeleri, hala öyle.

Cevap (I) ne düşünüyorsun
Gerçekten sadece monitör değiştirmek amacıyla ama herkes tarafından, elbette yineledi benim sonuç istiyorum gereksinim duyuyor. Geribildiriminiz ve zaman, çok takdir için teşekkür ederiz!
Old 4 Şubat 2009, 18:33
Üye Grubu

Grafik Sürücüler Check Tarih kontrol DVI Kablolar olan aynı (shouldn't meselesi ama bazen hızlarda bir fark yaratmak Mayıs fark) kadar olan
Old 5 Şubat 2009, 18:36
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by YRTNEG View Post
Grafik Sürücüler Check Tarih kontrol DVI Kablolar olan aynı (shouldn't meselesi ama bazen hızlarda bir fark yaratmak Mayıs fark) kadar olan
Tüm sürücüler, DVI kablo gibi tamam olması ve aynı güncel vardır. Ben de, ancak böyle olmak Mayıs bile DVI kablo sorunu olduğunu, bu sorunun bu tip gösteren olmayacağını düşünüyordum. Ve ben, sadece iyi 1-2 ay önce gibi çalışmak ve hiçbir şey kullanılan gerçekten sonra çok beri Sadece stumped yaşıyorum değişti demek. Belki ve şanslı alırsınız monitörün gizli bir garanti lol vardır.
Reply

Register

Bookmarks