Çift Monitör - Çözünürlük Sorunu Sorun
Ben, benim ana (22) ve başka bir ViewSonic VA2012wb (20 ") geniş geniş bir ViewSonic VG2230wm olmak çift monitör çalıştırın. Ikisi de 1680x1050 çalıştırabilirsiniz. Son zamanlarda, ne zaman benim bilgisayarı yeniden başlatın, 22 "ve doğru çözünürlüğü çalışmıyor yerine acınası 1024x768 20" ise at maxes sorun 1680x1050 çalışan - bu kuralları vardır VID kartı sorunu (PNY Overclocked nVidia 8800GTX olmak ). Güncel Giderme
Bu sorunu yanlış çözünürlükte doğar, benim bilgisayar arkasında gidin ve genellikle düzeltmeleri sorunu ama yeniden var-setting genişletmek ve 2. tekrar (ama sıkıcı monitör etkinleştirmek girin VID kartında DVI bağlantı noktası takas çalışır). Ben kötü bir DVI bağlantı noktası değil biliyorsun bu kapsamlı hem DVI bağlantı noktası ile yapılır ve ayrıca, çünkü sadece 22 ", where the 20" iyi çalışır ile olur. O zamandan beri, ben de sabit disk (Vista Home 32bit) başka sorunlar o bana yeniden bir ölçüde götürün yapılan olmamdı nedeniyle biçimlendirildikten ettik. Ve tekrar, benim için sürpriz sonrası (evga 780i SLI) tüm anakart sürücüleri yükleyerek, ekran kartı sürücüleri, pencere uzak manzara güncelleştirmeleri, hala öyle. Cevap (I) ne düşünüyorsun
Gerçekten sadece monitör değiştirmek amacıyla ama herkes tarafından, elbette yineledi benim sonuç istiyorum gereksinim duyuyor. Geribildiriminiz ve zaman, çok takdir için teşekkür ederiz! |