менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2009, 13:38
Нові члени групи

Проблеми
Я біжу двох моніторів, моя основна час ViewSonic VG2230wm (22 "широкий), а інший ViewSonic VA2012wb (20" Wide). Обидва з яких можуть працювати 1680x1050. Нещодавно, коли я перезавантажити комп'ютер, 22 "не працює правильно, а замість резолюції з вичерпаний на жалюгідні 1024x768 в той час як 20" не має проблем із запуском 1680x1050 - це виключає вид картки завдання (Overclocked PNY NVidia 8800GTX ).

Поточні проблеми
Як тільки ця проблема виникає при неправильній резолюції, я йду за моїм комп'ютером і знімних DVI портами на вигляд карт, які зазвичай вирішує проблему, але я знову ввести в настройках, щоб розширити і включити 2-м моніторі знову (втомлює, але працює). Я зробив це активно працюють з обома портами DVI і я знаю, що це погано порту DVI, а також тому, що буває тільки з 22 ", де 20" проходить добре. Після цього, я також переформатувати жорсткий диск (Vista Home 32bit) у зв'язку з іншими проблемами, я пив, що саме змусило мене прийняти його в масштабах переформатування. І, на мій подив, після повторного встановлення всіх драйверів материнської плати (EVGA 780i SLI), драйвери відеокарти, оновлення системи Windows Vista, він все ще робить це.

Відповідь (Те, що я думаю)
Я дійсно просто думаю, що контроль повинен бути замінений, але я хотів би знову підтвердив мої висновки ви всі, звичайно. Дякуємо за ваші відгуки і ваш час, високу оцінку!
Old 4 лютого 2009, 18:33
Член групи

Перевірте ваші графічні драйвери актуальні Переконайтеся, що кабелі DVI однакові (shouldn't питання, але іноді різниця у швидкостях може зробити різницю)
Old 5 лютого 2009, 18:36
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав YRTNEG View Post
Перевірте ваші графічні драйвери актуальні Переконайтеся, що кабелі DVI однакові (shouldn't питання, але іноді різниця у швидкостях може зробити різницю)
Всі водії в курсі, DVI кабелі, як видається, добре і однаково. Я думав, що може бути він також, але навіть якщо DVI кабелі були проблеми, то вона не буде використовувати даний тип питання. І я хочу сказати, що працювали нормально, як 1-2 місяців тому, і нічого практично не змінилося з тих пір так що я просто в глухий кут. Може бути, мені пощастить і монітор має приховані LOL гарантії.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.