|
Проблеми
Я біжу двох моніторів, моя основна час ViewSonic VG2230wm (22 "широкий), а інший ViewSonic VA2012wb (20" Wide). Обидва з яких можуть працювати 1680x1050. Нещодавно, коли я перезавантажити комп'ютер, 22 "не працює правильно, а замість резолюції з вичерпаний на жалюгідні 1024x768 в той час як 20" не має проблем із запуском 1680x1050 - це виключає вид картки завдання (Overclocked PNY NVidia 8800GTX ).
Поточні проблеми
Як тільки ця проблема виникає при неправильній резолюції, я йду за моїм комп'ютером і знімних DVI портами на вигляд карт, які зазвичай вирішує проблему, але я знову ввести в настройках, щоб розширити і включити 2-м моніторі знову (втомлює, але працює). Я зробив це активно працюють з обома портами DVI і я знаю, що це погано порту DVI, а також тому, що буває тільки з 22 ", де 20" проходить добре. Після цього, я також переформатувати жорсткий диск (Vista Home 32bit) у зв'язку з іншими проблемами, я пив, що саме змусило мене прийняти його в масштабах переформатування. І, на мій подив, після повторного встановлення всіх драйверів материнської плати (EVGA 780i SLI), драйвери відеокарти, оновлення системи Windows Vista, він все ще робить це.
Відповідь (Те, що я думаю)
Я дійсно просто думаю, що контроль повинен бути замінений, але я хотів би знову підтвердив мої висновки ви всі, звичайно. Дякуємо за ваші відгуки і ваш час, високу оцінку!
|