![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, първи път постер, Аз имам Dell Inspiron 530S десктоп с 1 ГБ RAM, A 1.6 (3 или 7?) GHz процесор, един VGA порт и не графична карта. Моята цел: добавяне на втори монитор. Първо, аз знам пътя ми около компютрите в по-голямата си част, но съм далеч от експерт. Помолих на приятел за това и го отвори моя компютър и да се покаже ме вътре. Той ми каза, че той не може да намери видео карта от всяко място, което би означавало, не можех да си инсталирате един часа .... но аз специално запомни избират да не се видео карта с моя компютър, когато Поръчах го ... така аз съм с надеждата той беше грешно. Аз бях казал, че не мога да си създаде двойствен мониторите без графична карта и искате да получите тази изправена се (аз не осъзнаваш колко много графични карти наистина mattered при поръчване ). Има ли някой да ми помогнеш? Разбирам, ще трябва да похарчите малко пари, но нямам идея къде да се започне или какво е съвместимо с това, или ако му е възможно дори и за мен да направя.Аз не съм против външна алтернатива (при наличие на такъв), ако вътрешната е невъзможно. Благодаря, момчета! стив <please да не публикувате emails, използване на форума да communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие трябва да има AGP слот на дънната платка за графична карта / не сте сигурни дали имате, но ако не можете да използвате PCI графична карта се уверете, че PCI картата е с DVI и VGA конектори за това и вие можете да включите 2 мониторите в тази ! ще ви е необходим за DVI конектор, така че ще се свърже с вашия втори монитор (евтини) също изглежда на моя уебсайт под тук като имам двоен монитор този начин и с една стъпка по стъпка
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доколкото знам, че се нуждаят от двойно изход GFX карта или две единични изход GFX карти, както Пит заяви годни втора карта, ако имате нужда да.
PCI-E предпочитани, тогава AGP, после в зависимост какво PCI слотове имате на дънната платка. Има много GFX карта прави / модели там, просто попитайте ако имате нужда от съвети избират един. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Две PCI графична карта, дори и единични продукция, следва да не се разходите много - ако сте с XP можете да използвате дори двама от differering типове. Алтернативата е използването на нещо подобно на Matrox Triplehead2Go и това е доста скъпо
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Четох "Дел" и мисля, че от Dell са ужасна компания, дадоха ви дънна платка, която не приема графични карти, за да спестят пари .. Ако имате половината достойни фотоапарат бихте могли да публикувате снимка за нас и ние можем да ви кажа това, което са съвместими и с какво не сте =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият компютър техническите спецификации са на http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Пристанища, слотовете, шаси Външно Достъпна Видео: 1 VGA като стандартни & 1 DVI, VGA и S-Video 1 с добавяне на по-PCI-Express видео карта PCIe x16 (графика): 1 Слотовете Така че, да, можете да си купите каквото те съветват като PCIe x16 карта с два монитора опция (или "двойна продукция GFX карта" като в тълпата ги наричам). Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Този нов модел обаче, че doesn't идват с процесор той каза, че е в неговите, той може да е по-стар модел |
|
| |||
| |||
| Мили боже, не Dell повторно използване Модел кодове? Какъв е смисълът на модел код тогава? Право, което искате да намерите реални технически спецификации за Модел на ОП действително притежава тогава? |
|
| |||
| |||
| Хмм Имах този проблем и да го направих някои изследвания за вас и аз изтеглили този сайт http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # тясно Това е продължение на два екрана, но имат три, ако искате и на всички външни макар. Те също имат HD версията този какъв Im Getting _________ | |---------------- Екран 1 компютърни ----------->| | | Адаптер | |________|----------------- екрана 2 и това ще простра върху вашия работен плот и екрани |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря, това е хубав много точно това, което е търсил. Би ми система да е в състояние да се справя с тази само на концерта на овена и процесор имам все пак? По силата на продукта функции тя казва, "Използване на вашата система на съществуващата графична карта за предоставяне на стабилна платформа за офис, 3D дизайн и мултимедийни приложения," и аз все още не са помислих си карта дилема. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ с Първи Dual Монитори създаден? | Theresonly1 | Графика на карти & Монитори | 11 | 18 Юли 2009 05:03 |
| Dual Монитори W / 1 VGA порт | DanielAndStuff | Графика на карти & Монитори | 1 | 15 Юли 2009 15:43 |
| Използване на двойно монитори | chefjimmy | Графика на карти & Монитори | 8 | 12 Jan 2009 16:33 |
| Единична или двойна, това е въпросът! = D | deldrice | Графика на карти & Монитори | 8 | 14-ти септември 2008 14:56 |
| Проблем с двойна монитори | Mischman | Графика на карти & Монитори | 20 | 9-ти септември 2008 09:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |