menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Duální monitory, jediné VGA port, žádné grafické kartě?

Reply

Thread Nástroje
Old 12.prosince 2008, 02:07
Nový člen skupiny

Ahoj, první plakát,

Mám Dell Inspiron 530S plochu s 1 GB RAM, 1,6 (3 nebo 7?) GHz procesor, jediné VGA port a ne grafické karty. Můj cíl: přidat druhý monitor.

Za prvé, vím, že moje cesta kolem počítačů, z větší části, ale jsem daleko od odborníka. Požádal jsem přítele o tomto a musel ho otevřít počítač a ukažte mi asi uvnitř. Řekl mi, že nemůže najít video karty kamkoli, což by znamenalo i nemohli instalovat .... ale já konkrétně vzpomenout opting nebude mít grafickou kartu s mým počítačem, když jsem si objednal, že ... tak jsem doufal, že mu bylo špatně.

Byl jsem řekl, že nemohu nastavit můj duální monitory bez grafické karty a já bych si to narovnaný out (I didn't uvědomit, jak moc grafickou kartu opravdu záleželo při objednávce). Má někdo chtít, aby mi pomohl ven? Vím, že budu muset strávit nějaký peníze, ale já nemám ponětí, kde začít, nebo to, co je kompatibilní s tím, nebo je-li její dokonce možné pro mě udělat.

Nejsem proti externímu alternativní (za předpokladu, že existuje), pokud je vnitřní nemožné.

Díky chlapi!
Steve
<please není post emails, používat fórum k communicate>
Old 12.prosince 2008, 03:37
Dárce Skupina

měli byste mít AGP slot na základní desce pro vaši grafickou kartu / nejsou jisti, zda máte, ale pokud ne, můžete použít PCI grafické karty ujistěte se, že PCI karta má DVI a VGA konektory a můžete plug 2 monitory do toho ! budete potřebovat konektor pro DVI tak to bude připojovat ke svému druhý monitor (levný) se také podívat na mých webových stránkách pod tu jak jsem sledovala dvojí tímto způsobem, a krok za krokem

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Old 12.prosince 2008, 03:40
Administrátor Skupina

Pokud vím, co potřebujete dvojí výstup GFX kartou nebo dva jediný výstup GFX karet, jako pete řekl zapadají druhou kartu, pokud potřebujete.

PCI-E Preferovaným, pak AGP, pak záleží, co PCI sloty jste na vaší desce.

Existuje mnoho GFX karty činí / modely tam jen zeptat, jestli budete potřebovat radu výběru jedné.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12.prosince 2008, 18:08
Dárce Skupina

Dva PCI grafické karty, a to i jediný výstup, neměly by náklady daleko - pokud používáte XP můžete dokonce použít dva typy differering.

Alternativou je použití něco jako Matrox to Triplehead2Go a to je dost drahý
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 23.prosince 2008, 07:39
Člen Skupina

Četl jsem "Dell" a myslím, že Dell je hrozná společnost, dali jste základní desku, která nepřijímá grafických karet pro uložení peněz ..

Pokud máte půl slušný fotoaparát můžete přidat fotografii k nám a my vám říci, co jsou kompatibilní a co si nejsme =)
Old 23.prosince 2008, 15:52
Dárce Skupina

Počítač technické specifikace jsou http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs

Porty, sloty, šasi
Externě Přístupné
Video: 1 VGA standardně 1 & DVI, VGA a 1 S-Video s add-in PCI-Express grafické karty

PCIe x16 (grafika): 1 Slots

Ano, ano, můžete si koupit, co se jim zrovna radit jako PCIe x16 kartu s dvouhadicovým sledovat možnost (nebo "dvojí výstup GFX karty", jak se v davu-call nich).

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23.prosince 2008, 15:54
Člen Skupina

To je nový model, který doesnt přišel s procesorem řekl, že má v jeho, on může mít starší model
Old 23.prosince 2008, 16:04
Dárce Skupina

Panebože, to Dell re-používat Model kódy? Co je to bod z modelu kód potom?

Právo, kteří chtěli zjistit skutečné technické specifikace pro model OP pak skutečně vlastní?
Old 4. června 2009, 19:43
Nový člen skupiny

hmm jsem měl tento problém a já jsem pro vás několik výzkumu a jsem tyto stránky

http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # zavřít

To je pro dvě obrazovky, ale mít tři, pokud chcete, a jeho veškeré vnější ThO. budou mít také HD verze to je to, co im dostat

_________
| |---------------- Obrazovka 1
počítače ----------->| |
| Adapter |
|________|----------------- obrazovky 2

a to vztáhnu ploše přes obě obrazovky
Old 4. června 2009, 23:56
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal techontheedge88 View Post
hmm jsem měl tento problém a já jsem pro vás několik výzkumu a jsem tyto stránky

http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # zavřít

To je pro dvě obrazovky, ale mít tři, pokud chcete, a jeho veškeré vnější ThO. budou mít také HD verze to je to, co im dostat

_________
| |---------------- Obrazovka 1
počítače ----------->| |
| Adapter |
|________|----------------- obrazovky 2

a to vztáhnu ploše přes obě obrazovky

Díky, to je skoro přesně to, co jsem hledal. By moje systém schopen zvládnout, že se jen koncert RAM a procesor i když mají? Podle vlastností produktu je napsáno, "Používá váš systém stávající grafickou kartu dodat stabilní platformu pro kancelář, 3D design a multimediální aplikace," a já stále ještě nemá přišel na moji kartu dilema.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.