![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, první plakát, Mám Dell Inspiron 530S plochu s 1 GB RAM, 1,6 (3 nebo 7?) GHz procesor, jediné VGA port a ne grafické karty. Můj cíl: přidat druhý monitor. Za prvé, vím, že moje cesta kolem počítačů, z větší části, ale jsem daleko od odborníka. Požádal jsem přítele o tomto a musel ho otevřít počítač a ukažte mi asi uvnitř. Řekl mi, že nemůže najít video karty kamkoli, což by znamenalo i nemohli instalovat .... ale já konkrétně vzpomenout opting nebude mít grafickou kartu s mým počítačem, když jsem si objednal, že ... tak jsem doufal, že mu bylo špatně. Byl jsem řekl, že nemohu nastavit můj duální monitory bez grafické karty a já bych si to narovnaný out (I didn't uvědomit, jak moc grafickou kartu opravdu záleželo při objednávce ). Má někdo chtít, aby mi pomohl ven? Vím, že budu muset strávit nějaký peníze, ale já nemám ponětí, kde začít, nebo to, co je kompatibilní s tím, nebo je-li její dokonce možné pro mě udělat.Nejsem proti externímu alternativní (za předpokladu, že existuje), pokud je vnitřní nemožné. Díky chlapi! Steve <please není post emails, používat fórum k communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| měli byste mít AGP slot na základní desce pro vaši grafickou kartu / nejsou jisti, zda máte, ale pokud ne, můžete použít PCI grafické karty ujistěte se, že PCI karta má DVI a VGA konektory a můžete plug 2 monitory do toho ! budete potřebovat konektor pro DVI tak to bude připojovat ke svému druhý monitor (levný) se také podívat na mých webových stránkách pod tu jak jsem sledovala dvojí tímto způsobem, a krok za krokem
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vím, co potřebujete dvojí výstup GFX kartou nebo dva jediný výstup GFX karet, jako pete řekl zapadají druhou kartu, pokud potřebujete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dva PCI grafické karty, a to i jediný výstup, neměly by náklady daleko - pokud používáte XP můžete dokonce použít dva typy differering. Alternativou je použití něco jako Matrox to Triplehead2Go a to je dost drahý
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Četl jsem "Dell" a myslím, že Dell je hrozná společnost, dali jste základní desku, která nepřijímá grafických karet pro uložení peněz .. Pokud máte půl slušný fotoaparát můžete přidat fotografii k nám a my vám říci, co jsou kompatibilní a co si nejsme =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počítač technické specifikace jsou http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Porty, sloty, šasi Externě Přístupné Video: 1 VGA standardně 1 & DVI, VGA a 1 S-Video s add-in PCI-Express grafické karty PCIe x16 (grafika): 1 Slots Ano, ano, můžete si koupit, co se jim zrovna radit jako PCIe x16 kartu s dvouhadicovým sledovat možnost (nebo "dvojí výstup GFX karty", jak se v davu-call nich). Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| To je nový model, který doesnt přišel s procesorem řekl, že má v jeho, on může mít starší model |
|
| |||
| |||
| Panebože, to Dell re-používat Model kódy? Co je to bod z modelu kód potom? Právo, kteří chtěli zjistit skutečné technické specifikace pro model OP pak skutečně vlastní? |
|
| |||
| |||
| hmm jsem měl tento problém a já jsem pro vás několik výzkumu a jsem tyto stránky http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # zavřít To je pro dvě obrazovky, ale mít tři, pokud chcete, a jeho veškeré vnější ThO. budou mít také HD verze to je to, co im dostat _________ | |---------------- Obrazovka 1 počítače ----------->| | | Adapter | |________|----------------- obrazovky 2 a to vztáhnu ploše přes obě obrazovky |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky, to je skoro přesně to, co jsem hledal. By moje systém schopen zvládnout, že se jen koncert RAM a procesor i když mají? Podle vlastností produktu je napsáno, "Používá váš systém stávající grafickou kartu dodat stabilní platformu pro kancelář, 3D design a multimediální aplikace," a já stále ještě nemá přišel na moji kartu dilema. |