μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Διπλές οθόνες, μόνο vga λιμάνι, δεν κάρτα γραφικών;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Δεκέμβρη 2008, 02:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Διπλές οθόνες, μόνο vga λιμάνι, δεν κάρτα γραφικών;

Γεια σου, πρώτη φορά αφίσα,

Έχω ένα Dell Inspiron Desktop 530S με 1 GB RAM, ένα 1,6 (3 ή 7;) GHz επεξεργαστή, μια ενιαία θύρα VGA και δεν κάρτα γραφικών. Στόχος μου: να προστεθεί μια δεύτερη οθόνη.

First off, ξέρω το δρόμο μου γύρω από τους υπολογιστές για το μεγαλύτερο μέρος τους, αλλά είμαι μακριά από έναν εμπειρογνώμονα. Ρώτησα ένα φίλο σχετικά με αυτό και έπρεπε να ανοίξει τον υπολογιστή μου και δείξε μου κοντά στο εσωτερικό του. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρει μια κάρτα βίντεο κουλοχέρης οπουδήποτε, πράγμα που θα σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να εγκαταστήσουν ένα .... αλλά προσωπικά δεν θυμάμαι που επιλέγουν για να πάρετε μια κάρτα βίντεο με τον υπολογιστή μου όταν διέταξε ... Είμαι ελπίζοντας έτσι ότι ήταν λάθος.

Μου είπαν ότι δεν μπορώ να συσταθεί μου διπλές οθόνες ΧΩΡΙΣ κάρτα γραφικών και θα ήθελα να λάβετε αυτό το ρυθμιστούν (δεν συνειδητοποιούν πόσο κάρτα γραφικών πραγματικά έχει σημασία όταν παραγγελία). Υπάρχει κάποιος που θέλει να με βοηθήσεις; Αντιλαμβάνομαι Θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρήματα, αλλά δεν έχω ιδέα από πού να αρχίσω ή τι είναι συμβατό με αυτό ή ακόμα και αν η δυνατότητα να το κάνω.

Δεν είμαι αντίθετος σε μια εξωτερική εναλλακτικές (εάν υποτεθεί ότι υπάρχει) και αν είναι αδύνατον εσωτερικά.

Ευχαριστώ παιδιά!
steve
<please δεν emails, μετά τη χρήση του φόρουμ για να communicate>
Old 12 Δεκέμβρη 2008, 03:37
Ομάδα Δωρητών

θα πρέπει να έχουν AGP slot για τη μητρική πλακέτα για μια κάρτα γραφικών / δεν είναι σίγουρος αν έχετε αλλά αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα γραφικών PCI βεβαιωθείτε ότι η κάρτα PCI έχει DVI και VGA υποδοχές για αυτό και μπορείτε να συνδέσετε 2 οθόνες σε ότι ! θα χρειαστείτε ένα σύνδεσμο για το DVI και επομένως θα συνδεθείτε με το δεύτερο παρακολουθεί (φθηνά) εξετάσει επίσης στην ιστοσελίδα μου εδώ κάτω, όπως έχω διπλή παρακολουθεί τον τρόπο αυτό και ένα βήμα προς βήμα

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 12 Δεκέμβρη 2008, 03:40
Διαχειριστής Ομάδα

Απ 'όσο γνωρίζω χρειάζεται μια διπλή έξοδο GFX κάρτα ή δύο μονά εξόδου GFX κάρτες, όπως είπε pete ταιριάζει μια δεύτερη κάρτα σε περίπτωση που χρειάζεται να.

PCI-E προτίμησε, στη συνέχεια, AGP, PCI, στη συνέχεια, ανάλογα τι χρονοθυρίδες που έχετε σχετικά με τη μητρική πλακέτα.

Υπάρχουν πολλά GFX κάρτα καθιστά / μοντέλα εκεί έξω, απλώς να ρωτήσω αν χρειάζεστε συμβουλές επιλέγοντας ένα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Δεκέμβρη 2008, 18:08
Ομάδα Δωρητών

Δύο κάρτες γραφικών PCI, ακόμα και μόνο προϊόν, δεν θα πρέπει να κόστους πολύ - αν χρησιμοποιείτε XP μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο από differering τύπους.

Η εναλλακτική λύση είναι κάτι σαν τη χρήση του Matrox Triplehead2Go και αυτό είναι πολύ ακριβό
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 07:39
Μέλος Ομάδα

Διάβασα "Dell" και πιστεύω ότι, από τη DELL είναι μια τρομερή εταιρείας, έδωσαν μία μητρική πλακέτα που δεν δέχεται κάρτες γραφικών για να εξοικονομήσουν χρήματα ..

Εάν έχετε ένα δεύτερο αξιοπρεπή κάμερα μπορείτε να υστέρων μια εικόνα για μας και μπορούμε να σας πω τι είναι συμβατό και με το τι δεν είστε =)
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 15:52
Ομάδα Δωρητών

Ο υπολογιστής σας είναι σε τεχνικά χαρακτηριστικά http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs

Οι λιμένες, Κουλοχέρηδες, Chassis
Εξωτερικά Προσβάσιμου
Βίντεο: 1 VGA & 1 ως πρότυπο DVI, VGA και 1 S-Video με την προσθήκη του PCI-Express κάρτα βίντεο

PCIe x16 (Graphics): 1 Κουλοχέρηδες

Λοιπόν, ναι, μπορείτε να αγοράσετε ό, τι τους είναι η παροχή συμβουλών ως PCIe x16 κάρτα με δύο παρακολουθεί επιλογή (ή "διπλής εξόδου GFX κάρτα", όπως το πλήθος κλήσεων σε αυτά).

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 15:54
Μέλος Ομάδα

Thats το νέο μοντέλο όμως, ότι doesn't έρθει με τον επεξεργαστή είπε ότι έχει το δικό του, που μπορεί να έχουν μεγάλα μοντέλο
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 16:04
Ομάδα Δωρητών

Καλή άρχοντα, η Dell επαναχρησιμοποίηση Μοντέλο κωδικούς; Ποιο είναι το σημείο του μοντέλου κωδικό τότε;

Δικαίωμα, που θέλαμε να βρούμε τις πραγματικές τεχνικές προδιαγραφές για το μοντέλο του ΕΠ που πράγματι κατέχει, τότε;
Old 4 Ιούνη 2009, 19:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Χμμ είχα αυτό το πρόβλημα και να το έκανα κάποια έρευνα για εσάς και τράβηξα αυτό το site

# http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ στενή

αυτό είναι για τις δύο οθόνες, αλλά πρέπει να έχει τρεις και αν θέλετε το εξωτερικό και όλα τα εν τούτοις. Έχουν επίσης ένα HD έκδοση thats im τι να

_________
| |---------------- Οθόνη 1
υπολογιστή ----------->| |
| Προσαρμογέα |
|________|----------------- οθόνη 2

και αυτό θα εκτείνεται σε επιφάνεια εργασίας σας πάνω από δύο οθόνες
Old 4 Ιούνη 2009, 23:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας techontheedge88 View Post
Χμμ είχα αυτό το πρόβλημα και να το έκανα κάποια έρευνα για εσάς και τράβηξα αυτό το site

# http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ στενή

αυτό είναι για τις δύο οθόνες, αλλά πρέπει να έχει τρεις και αν θέλετε το εξωτερικό και όλα τα εν τούτοις. Έχουν επίσης ένα HD έκδοση thats im τι να

_________
| |---------------- Οθόνη 1
υπολογιστή ----------->| |
| Προσαρμογέα |
|________|----------------- οθόνη 2

και αυτό θα εκτείνεται σε επιφάνεια εργασίας σας πάνω από δύο οθόνες

Ευχαριστώ, αυτό είναι λίγο πολύ ήταν ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Θα μου σύστημα είναι σε θέση να χειρίζεται με το ότι μόνο μια εμφάνιση της μνήμης RAM και τον επεξεργαστή έχω όμως; Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, που λέει, "Χρήσεις του συστήματός σας στην υπάρχουσα κάρτα γραφικών για να παραδώσει μια σταθερή πλατφόρμα για το γραφείο, 3D σχεδίαση, και εφαρμογές πολυμέσων, και ακόμη δεν έχω την κάρτα μου κατάλαβα δίλημμα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια με διπλές οθόνες Getting Set Up? Theresonly1 Κάρτες Γραφικών & Monitors 11 18 Ιουλ 2009 05:03
Διπλές οθόνες Δ / 1 VGA Port DanielAndStuff Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 15 Ιουλ 2009 15:43
Χρησιμοποιώντας διπλές οθόνες chefjimmy Κάρτες Γραφικών & Monitors 8 12 Ιαν 2009 16:33
Απλά ή Dual, που είναι το θέμα! = D deldrice Κάρτες Γραφικών & Monitors 8 14η Σεπ 2008 14:56
Πρόβλημα με διπλές οθόνες Mischman Κάρτες Γραφικών & Monitors 20 9ο Σεπ 2008 09:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.