![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, πρώτη φορά αφίσα, Έχω ένα Dell Inspiron Desktop 530S με 1 GB RAM, ένα 1,6 (3 ή 7;) GHz επεξεργαστή, μια ενιαία θύρα VGA και δεν κάρτα γραφικών. Στόχος μου: να προστεθεί μια δεύτερη οθόνη. First off, ξέρω το δρόμο μου γύρω από τους υπολογιστές για το μεγαλύτερο μέρος τους, αλλά είμαι μακριά από έναν εμπειρογνώμονα. Ρώτησα ένα φίλο σχετικά με αυτό και έπρεπε να ανοίξει τον υπολογιστή μου και δείξε μου κοντά στο εσωτερικό του. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να βρει μια κάρτα βίντεο κουλοχέρης οπουδήποτε, πράγμα που θα σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να εγκαταστήσουν ένα .... αλλά προσωπικά δεν θυμάμαι που επιλέγουν για να πάρετε μια κάρτα βίντεο με τον υπολογιστή μου όταν διέταξε ... Είμαι ελπίζοντας έτσι ότι ήταν λάθος. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να συσταθεί μου διπλές οθόνες ΧΩΡΙΣ κάρτα γραφικών και θα ήθελα να λάβετε αυτό το ρυθμιστούν (δεν συνειδητοποιούν πόσο κάρτα γραφικών πραγματικά έχει σημασία όταν παραγγελία ). Υπάρχει κάποιος που θέλει να με βοηθήσεις; Αντιλαμβάνομαι Θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρήματα, αλλά δεν έχω ιδέα από πού να αρχίσω ή τι είναι συμβατό με αυτό ή ακόμα και αν η δυνατότητα να το κάνω.Δεν είμαι αντίθετος σε μια εξωτερική εναλλακτικές (εάν υποτεθεί ότι υπάρχει) και αν είναι αδύνατον εσωτερικά. Ευχαριστώ παιδιά! steve <please δεν emails, μετά τη χρήση του φόρουμ για να communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να έχουν AGP slot για τη μητρική πλακέτα για μια κάρτα γραφικών / δεν είναι σίγουρος αν έχετε αλλά αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα γραφικών PCI βεβαιωθείτε ότι η κάρτα PCI έχει DVI και VGA υποδοχές για αυτό και μπορείτε να συνδέσετε 2 οθόνες σε ότι ! θα χρειαστείτε ένα σύνδεσμο για το DVI και επομένως θα συνδεθείτε με το δεύτερο παρακολουθεί (φθηνά) εξετάσει επίσης στην ιστοσελίδα μου εδώ κάτω, όπως έχω διπλή παρακολουθεί τον τρόπο αυτό και ένα βήμα προς βήμα
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απ 'όσο γνωρίζω χρειάζεται μια διπλή έξοδο GFX κάρτα ή δύο μονά εξόδου GFX κάρτες, όπως είπε pete ταιριάζει μια δεύτερη κάρτα σε περίπτωση που χρειάζεται να.
PCI-E προτίμησε, στη συνέχεια, AGP, PCI, στη συνέχεια, ανάλογα τι χρονοθυρίδες που έχετε σχετικά με τη μητρική πλακέτα. Υπάρχουν πολλά GFX κάρτα καθιστά / μοντέλα εκεί έξω, απλώς να ρωτήσω αν χρειάζεστε συμβουλές επιλέγοντας ένα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δύο κάρτες γραφικών PCI, ακόμα και μόνο προϊόν, δεν θα πρέπει να κόστους πολύ - αν χρησιμοποιείτε XP μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο από differering τύπους. Η εναλλακτική λύση είναι κάτι σαν τη χρήση του Matrox Triplehead2Go και αυτό είναι πολύ ακριβό
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Διάβασα "Dell" και πιστεύω ότι, από τη DELL είναι μια τρομερή εταιρείας, έδωσαν μία μητρική πλακέτα που δεν δέχεται κάρτες γραφικών για να εξοικονομήσουν χρήματα .. Εάν έχετε ένα δεύτερο αξιοπρεπή κάμερα μπορείτε να υστέρων μια εικόνα για μας και μπορούμε να σας πω τι είναι συμβατό και με το τι δεν είστε =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο υπολογιστής σας είναι σε τεχνικά χαρακτηριστικά http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Οι λιμένες, Κουλοχέρηδες, Chassis Εξωτερικά Προσβάσιμου Βίντεο: 1 VGA & 1 ως πρότυπο DVI, VGA και 1 S-Video με την προσθήκη του PCI-Express κάρτα βίντεο PCIe x16 (Graphics): 1 Κουλοχέρηδες Λοιπόν, ναι, μπορείτε να αγοράσετε ό, τι τους είναι η παροχή συμβουλών ως PCIe x16 κάρτα με δύο παρακολουθεί επιλογή (ή "διπλής εξόδου GFX κάρτα", όπως το πλήθος κλήσεων σε αυτά). Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Thats το νέο μοντέλο όμως, ότι doesn't έρθει με τον επεξεργαστή είπε ότι έχει το δικό του, που μπορεί να έχουν μεγάλα μοντέλο |
|
| |||
| |||
| Καλή άρχοντα, η Dell επαναχρησιμοποίηση Μοντέλο κωδικούς; Ποιο είναι το σημείο του μοντέλου κωδικό τότε; Δικαίωμα, που θέλαμε να βρούμε τις πραγματικές τεχνικές προδιαγραφές για το μοντέλο του ΕΠ που πράγματι κατέχει, τότε; |
|
| |||
| |||
| Χμμ είχα αυτό το πρόβλημα και να το έκανα κάποια έρευνα για εσάς και τράβηξα αυτό το site # http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ στενή αυτό είναι για τις δύο οθόνες, αλλά πρέπει να έχει τρεις και αν θέλετε το εξωτερικό και όλα τα εν τούτοις. Έχουν επίσης ένα HD έκδοση thats im τι να _________ | |---------------- Οθόνη 1 υπολογιστή ----------->| | | Προσαρμογέα | |________|----------------- οθόνη 2 και αυτό θα εκτείνεται σε επιφάνεια εργασίας σας πάνω από δύο οθόνες |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ, αυτό είναι λίγο πολύ ήταν ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Θα μου σύστημα είναι σε θέση να χειρίζεται με το ότι μόνο μια εμφάνιση της μνήμης RAM και τον επεξεργαστή έχω όμως; Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, που λέει, "Χρήσεις του συστήματός σας στην υπάρχουσα κάρτα γραφικών για να παραδώσει μια σταθερή πλατφόρμα για το γραφείο, 3D σχεδίαση, και εφαρμογές πολυμέσων, και ακόμη δεν έχω την κάρτα μου κατάλαβα δίλημμα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με διπλές οθόνες Getting Set Up? | Theresonly1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 18 Ιουλ 2009 05:03 |
| Διπλές οθόνες Δ / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 15 Ιουλ 2009 15:43 |
| Χρησιμοποιώντας διπλές οθόνες | chefjimmy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 12 Ιαν 2009 16:33 |
| Απλά ή Dual, που είναι το θέμα! = D | deldrice | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 14η Σεπ 2008 14:56 |
| Πρόβλημα με διπλές οθόνες | Mischman | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 20 | 9ο Σεπ 2008 09:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |