manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Dual monitori, jedan VGA luka, no grafička kartica?

Reply

Thread Tools
Old 12. prosinca 2008, 02:07
Novi član grupe

Default Dual monitori, jedan VGA luka, no grafička kartica?

Pozdrav, prvi put, plakat,

Imam Dell Inspiron 530S desktop sa 1 GB RAM-a, a 1,6 (3 ili 7?) GHz procesor, jedan VGA luka i bez grafičke kartice. Moj cilj: dodajte drugi monitor.

Prije svega, JA znati moj način oko računala za najveći dio, ali sam daleko od stručnjaka. JA je pitao prijatelju o ovoj i imao ga otvoriti moj računalo i prikazati oko mene unutra. On mi je rekao da nije mogao naći nigdje video card utor, što bi značilo da ne bih mogao instalirati jedan .... ali ja konkretno ne sjećam opciju da biste dobili video kartica s računala kad sam naručio ga ... pa ja sam u nadi je bio u krivu.

Sam rekao da ja ne mogu postaviti moj bez monitora dual grafička kartica i Želim dobiti ovaj straightened out (nisam shvate koliko jedna grafička kartica stvarno mattered kada naručivanje). Se bilo tko ištanje to pomoć mene vanjska strana? Znam da ću morati potrošiti nešto novca, ali ja nemam pojma gdje da počnete ili što je kompatibilan s tim što, ili ako je moguće čak i njen za mene to učiniti.

Im 'ne protivi vanjskom alternativa (pod pretpostavkom jednoga postoji), ako je interna je nemoguće.

Hvala momci!
Steve
<please Nemojte postavljati emails, koristite forum za communicate>
Old 12. prosinca 2008, 03:37
Donatorska Grupa

trebali imati AGP utor na vašoj matičnoj ploči za grafičke kartice / ne siguran ako imate, ali ako ne možete koristiti PCI grafičkom karticom pobrinite PCI kartica ima i DVI i VGA konektora na njega i moľete priključiti 2 prati u taj ! morate imati DVI konektor za povezivanje tako da će na svoj drugi monitor (jeftini) također pogledati na mojoj web stranici pod ovdje imam dual monitor taj način i korak po korak

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 12. prosinca 2008, 03:40
Administrator Group

Dug kao JA znati koja vam je potrebna s dva izlazna GFX karticu ili dvije jednokrevetne output GFX kartice, kao što je rekao Pete stane drugom karticom, ako morate.

PCI-E željene, tada AGP, onda PCI utora, ovisno što imate na vašoj matičnoj ploči.

Postoje mnogi GFX karticu čini / modeli vani, samo pitajte ako trebate savjet odabiru jedan.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12. prosinca 2008, 18:08
Donatorska Grupa

Dva PCI grafičke kartice, čak i jednim izlazom, ne bi trebalo mnogo cijene - ako tvoj 'koristeći XP možete koristiti čak dva od differering vrste.

Alternativa je koristeći nešto slično Matrox's Triplehead2Go i to je prilično skupo
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 23. prosinca 2008, 07:39
Member Group

Pročitala sam "Dell" i mislim da su od Dell straąna tvrtku, dali su vam matična ploča koja ne prihvaća grafičke kartice za spremanje novca ..

Ako imate pola pristojne kamere mogli postavljati slike s nama i možemo vam reći ono što su kompatibilni sa i što niste =)
Old 23. prosinca 2008, 15:52
Donatorska Grupa

Vaše računalo tehnički naočale su na http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs

Priključke, mjesto, podvozju
Eksterno dostupno
Video: 1 kao standardni VGA & 1 DVI, VGA, 1 S-Video sa dodaj u PCI-Express grafičku karticu

PCIe x16 (Graphics): 1. mjesto

Dakle, da, možete kupiti sve što su oni savjetovanje kao PCIe x16 karticu s dva monitora opciju (ili "dual output GFX karticu" kao poziv u gužvi njih).

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23. prosinca 2008, 15:54
Member Group

Taj novi model ipak, da se dođe sa procesorom, rekao je on on je u njegovoj, on svibanj imati stariji model
Old 23. prosinca 2008, 16:04
Donatorska Grupa

Dobri gospodaru, ne Dell Model ponovnog korištenja koda? What's the point of model kôd onda?

Desno, koji želite pronaći pravi tehnički naočale za OP Model je zapravo posjeduje onda?
Old 4. lipnja 2009, 19:43
Novi član grupe

hmm sam imao problema i nisam neka istra `ivanja za vas i ja izdvajali this site

http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # close

ovo je za dvije ekranima, ali su tri ako želite i njegove sve vanjske mada. oni također imaju HD inačici taj što im uzimajući

_________
| |---------------- Zaslonsko 1
računalo ----------->| |
| Adapter |
|________|----------------- ekran 2

a to će vaš desktop protežu preko oba screens
Old 4. lipnja 2009, 23:56
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by techontheedge88 View Post
hmm sam imao problema i nisam neka istra `ivanja za vas i ja izdvajali this site

http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # close

ovo je za dvije ekranima, ali su tri ako želite i njegove sve vanjske mada. oni također imaju HD inačici taj što im uzimajući

_________
| |---------------- Zaslonsko 1
računalo ----------->| |
| Adapter |
|________|----------------- ekran 2

a to će vaš desktop protežu preko oba screens

Hvala, to je ljepušan velik dio točno što Sam bio obličje za. Bi li moj sistem moći obraditi da sa samo čeze RAM memorije i procesor iako sam? Pod proizvoda značajke ona kaže, "Koristi vašeg sustava postojećim grafičkom karticom kako bi pružili stabilna platforma za ured, 3D dizajna, multimedijalnih i aplikacije", a ja još uvijek nisu figured out moje kartice dilemu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.