![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, először poszter, Van egy Dell Inspiron 530S asztali, 1 GB RAM, egy 1,6 (3 vagy 7?) GHz-es processzor, egy VGA-port, és nem grafikus kártya. Saját objektív: adjunk egy második monitorra. Először is, tudom én fordítva számítógépek a legtöbb, de messze nem vagyok egy szakértő. Megkérdeztem egy barátjának, és neki is megnyitják a számítógépet, és mutassa meg, mintegy belülről. Azt mondta nekem, hogy ő nem talál egy video kártya bárhol, ami azt jelentené, nem tudtam telepíteni az egyik .... de konkrétan emlékszem, hogy nem választják el a video kártya a számítógépet, amikor elrendelte, hogy ... így remélem volt rossz. Már mondtam, hogy én nem én felállított kettős monitor grafikus kártya nélkül, és úgy gondolja, hogy ezt tisztáztuk (Nem rájönnek, hogy mennyire a grafikus kártya, amikor igazán számít rendelés ). Csinál akárki akarok segíteni? Tudom, én is eltölteni egy kis pénzt, de fogalmam sincs, hogy hol kezdjem, vagy mi az, amit össze, vagy ha az még lehetséges, hogy igen.Én nem ellenzi, hogy egy külső alternatív (feltételezve, hogy létezik ilyen), ha a belső lehetetlen. Kösz fiúk! steve <please nem post emails, használja a fórumot communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önnek kell egy AGP slot meg az alaplap egy grafikus kártya / nem biztos benne, ha van, de ha nem tudja használni a PCI grafikus kártyát Ellenőrizze, hogy a PCI kártya egy DVI és VGA csatlakozókat, és akkor dugó 2 figyeli, hogy a ! szükségünk lesz egy DVI-csatlakozó az így fog kapcsolódni a második monitor (olcsó) is megvizsgálja a webhelyemen alatt itt van ez a két monitor, és lépésről lépésre
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire én tudom, akkor a kettős kimenet Gfx kártyát vagy két egyetlen kimeneti Gfx kártyák, mint mondta Pete illeszkedik a második kártya, ha szükséges.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Két PCI grafikus kártyát, akkor is az egyetlen kimenet, nem kell sokat költség - Ha egy XP akkor is használja két differering típust. Az alternatív használ valami hasonlót a Matrox Triplehead2Go és ez nagyon drága
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Olvastam a "Szakadék" és hiszem, hogy mivel a Dell rettenetes társaság, kaptál egy alaplap, amely nem fogadja el a grafikus kártya pénzt takarít .. Ha van egy fél tisztességes kamera lehet elküldeni a képet, hogy minket, és meg tudjuk mondani, mit össze, és mit nem =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A számítógép műszaki specifikáció van http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Ports, Slots, Alváz Külsőleg Accessible Videó: 1 VGA, mint a Standard & 1 DVI, VGA és 1 S-Video az add-a PCI-Express videokártya PCIe x16 (Graphics): 1 Slots Nos, igen, lehet vásárolni, amit most azt tanácsolja a PCIe x16 kártya két monitor opció (vagy "kettős kimenet Gfx kártya", mint az a tömeg fel őket). My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Amit az új modellt, amely doesnt jön a processzor azt mondta, hogy már az ő, akkor még egy régebbi modell |
|
| |||
| |||
| Te jó ég, ez a Dell újrafelhasználásáról Modell kód? Mi értelme egy olyan modell, akkor a kódot? Igaz, akik szeretnék megtalálni az igazi technikai specifikációk a modell az OP tulajdonosa valójában akkor? |
|
| |||
| |||
| hmm én ezt a problémát, és csináltam néhány kutatást, és az én húzni az oldalról # http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ közelében ez a két kijelzőn, de a három, ha az összes külső és tho. nekik is HD verzió thats what im szerzés _________ | |---------------- Képernyőn 1 számítógép ----------->| | | Adapter | |________|----------------- képernyő 2 és ez stretch asztalon mindkét kijelzőn |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönöm, hogy nagyon sok, pontosan mit is keres. Vajon az én-m rendszer képes legyen kezelni, hogy csak a koncert a RAM és a processzor én is? A termék jellemzői azt mondja, a "Felhasználás a rendszer jelenlegi grafikus kártya, hogy a stabil platform, az irodai, 3D tervezés, és a multimédia alkalmazások, és még mindig nem alakított ki a kártyát a dilemma. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a Getting Dual monitor beállítása? | Theresonly1 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 18. július 2009 05:03 |
| Dual Monitors W / 1 VGA port | DanielAndStuff | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 15. július 2009 15:43 |
| Using dual monitorok | chefjimmy | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 12. január 2009 16:33 |
| Egyszerű vagy kettős, ez a kérdés! = D | deldrice | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 14. Szeptember 2008 14:56 |
| Probléma a dual monitorok | Mischman | Grafikus kártyák és monitorok | 20 | 9. Szeptember 2008 09:32 |
| Téma eszközök | |
| |