![]() |
|
| |||
| |||
| היי, זו הפעם הראשונה פוסטר, יש לי שולחן עבודה של Dell Inspiron 530S עם 1 GB של זיכרון RAM, על 1.6 (3 או 7?) מעבד GHz, יציאת VGA אחת ולא כרטיס המסך. המטרה שלי: הוסף השני המסך. דבר ראשון, אני יודע את הדרך עבור מחשבים ברחבי לרוב אבל אני רחוקה מלהיות מומחה. שאלתי חבר על זה והיה לו לו לפתוח את המחשב שלי ותראה לי סביב פנימה. הוא אמר לי שהוא לא יכול למצוא בשום מקום כרטיס הווידאו משבצת, אשר אומר שאני לא יכול להתקין אחד .... אבל אני דווקא לא זוכר הצטרפות לקבל כרטיס וידאו עם המחשב שלי כאשר הזמנתי את זה ... אז אני מקווה שהוא טעה. אני כבר אמר שאני לא יכול להגדיר את הכפול מפקחת ללא כרטיס המסך ואני רוצה לקבל את זה straightened (לא הבנתי עד כמה באמת כרטיס גרפי mattered בעת ההזמנה ). מישהו רוצה לעזור לי? אני מבין שאני יהיה חייב להוציא קצת כסף, אבל אין לי מושג היכן להתחיל או מה תואם את מה או אפילו אם ניתן לעשות אותי.אני לא מתנגד ל חיצוני אלטרנטיבי (בהנחה קיימת כזו) אם הפנימי הוא בלתי אפשרי. תודה, חבר 'ה! סטיב <please אל תפרסם emails, להשתמש בפורום communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יהיה לך agp משבצת על לוח האם של כרטיס המסך / לא בטוח אם יש לך אבל אם אתה לא יכול להשתמש ב-PCI כרטיס המסך לוודא את כרטיס PCI יש DVI ו VGA connectors על זה ואתה יכול תקע 2 צגים לתוך זה ! אתה צריך מחבר DVI על כך שהוא יהיה להתחבר כדי לנטר את השני (זול) גם להסתכל באתר האינטרנט שלי תחת כמו כאן יש לי כפול לפקח בצורה כזו לבין Step By Step
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני יודע שאתה צריך כפול פלט GFX כרטיס אחד או שניים פלט GFX קלפים, כמו פיט אמר בכושר שנייה כרטיס אם אתה צריך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שני כרטיסי מסך PCI, אף אחד פלט, לא אמור לעלות הרבה - אם אתה משתמש ב-XP אתה יכול גם להשתמש בשני סוגים של differering. משתמש חלופי של משהו כמו Matrox של Triplehead2Go וזה די יקר
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני קורא את "דל", ולחשוב כי מאז Dell הם נורא החברה, הם נתנו לך לוח האם, אשר אינה מקבלת כרטיסי מסך על מנת לחסוך כסף .. אם יש לכם מצלמה חצי הגון אתה יכול לפרסם תמונה אלינו ואנחנו יכולים לספר לך מה שאתה תואם ומה אתה לא =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מפרט טכני של המחשב נמצא בכתובת http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
יציאות, מכונות מזל, שלדה חיצונית נגיש וידאו: 1 VGA כפי Standard & 1 DVI, VGA ו-S 1 וידאו עם התוספת-PCI-Express כרטיס הווידאו חריצי PCIe x16 (גרפיקה): 1 משבצות אז, כן, אתה יכול לקנות כל מה שהם וייעץ בתור חריצי PCIe x16 עם כרטיס של שתי לפקח אפשרות (או "פלט כפול GFX כרטיס" כמו ב-קהל קוראים להם). המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| Thats למרות המודל החדש, כי doesn't לבוא עם המעבד הוא אמר לו שלו, הוא יכול להיות דגם ישן יותר |
|
| |||
| |||
| אלוהים אדירים, האם שימוש חוזר של Dell דגם קודים? מה התועלת של מודל הקוד אז? נכון, מי רוצה למצוא את נדל מפרט טכני של דגם op למעשה את הבעלים אז? |
|
| |||
| |||
| אממ היה לי את הבעיה כדי ואני עשינו קצת מחקר בשבילך ואני הוצאתי את האתר הזה http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # סגור זה בשביל שני מסכים אבל יש שלושה אם אתה רוצה את כל החיצונית ועל tho. יש להם גם גירסת HD thats מה מקבל IM _________ | |---------------- מסך 1 המחשב ----------->| | | מתאם | |________|----------------- מסך 2 וזה יהיה למתוח את שולחן העבודה על פני בשני המסכים |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה, זה בערך בדיוק מה שחיפשתי. האם המערכת שלי תוכל להתמודד עם זה רק חלטורה של ראם ו המעבד יש לי בכל זאת? תחת תכונות של מוצר זה אומר, "את המערכת של שימושים קיימים כרטיס המסך כדי לספק פלטפורמה יציבה Office, 3D עיצוב, וכן יישומי מולטימדיה," ואני עדיין לא הבנתי את הכרטיס שלי דילמה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם הכנות Dual מוניטורים הגדר? | Theresonly1 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 18 יולי 2009 05:03 |
| Dual Monitors W / 1 יציאת VGA | DanielAndStuff | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -15 בחודש יולי 2009 15:43 |
| השימוש הכפול מפקחת | chefjimmy | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 12th ינואר 2009 16:33 |
| יחיד או דואליים, כי היא שאלה! = D | deldrice | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 14 ספטמבר 2008 14:56 |
| בעיה כפולה עם מפקחת | Mischman | כרטיסי מסך & Monitors | 20 | 9 ספטמבר 2008 09:32 |
| שרשרת כלים | |
| |