![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, pirmą kartą plakatas Turiu Dell Inspiron 530S Desktop su 1 GB RAM, 1.6 (3 ar 7?) GHz Processor, viena VGA port ir ne grafikos plokštę. Mano tikslas: Pridėti antrą monitorių. Pirmiausia, aš žinau savo kelią aplink kompiuterius, didžiąja dalimi, bet esu toli nuo ekspertų. Paklausiau draugui apie šį ir turėjo jam atverti savo kompiuterį ir parodyti man visame viduje. Jis man pasakė, kad jis negali rasti video card slot niekur, o tai reiškia aš negalėjau įdiegti vieną .... bet aš konkrečiai prisiminti renkasi ne gauti vaizdo su "My Computer", kai aš jį užsisakyti ... Aš tikiuosi, kad jis buvo neteisus. Man buvo pasakyta, kad aš negaliu sudaryti savo dviejų monitorių be grafikos plokštę, ir aš noriu gauti šiuo tiesinami out (aš ne suprasti, kiek video korta tikrai svarbiau užsakius ). Ar kas nors nori man padėti atlikti? Suprantu, aš turiu išleisti šiek tiek pinigų, bet aš neįsivaizduoju, kur pradėti ar kas suderinamas su tuo, kas arba jei jos net galima man daryti.Aš ne prieš išorinį alternatyva (jei toks yra), jei vidaus neįmanoma. Thanks guys! Steve <please don't paštu emails, naudotis forumu communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turite AGP lizdas ant plokštės ir vaizdo plokštės / ne tikrai jei turite o jei ne, galite naudoti PCI video korta įsitikinkite PCI kortelės DVI ir VGA jungčių, ir jūs galite plug 2 monitorių į tą ! Jums reikės dėl DVI jungties, todėl bus prijungti prie savo antrą monitorių (pigius) taip pat atrodo mano svetainėje pagal čia turiu dvigubą stebėti šį kelią, ir žingsnis po žingsnio
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek aš žinau, jums reikia dvejopo produkcija GFX kortelę arba dvi viengulės išėjimo GFX korteles, kaip Pete sakė tinka antrą kortelę, jei reikia.
PCI-E Pageidautina, tada AGP, PCI, priklausomai nuo to, ką slots turite savo pagrindinę plokštę. Yra daug GFX kortelė leidžia / models ten, tiesiog paprašykite, jei jums reikia patarimo renkantis vieną. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Du PCI vaizdo plokščių, netgi vienintelė išeitis, jei nėra ekonomiškai daug - jei jūs naudojate XP, galite naudoti net du differering rūšys. Alternatyva naudoja kažką panašaus Matrox's Triplehead2Go ir tai yra gana brangus
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš perskaičiau "Dell" ir manau, kad nuo "Dell" yra baisi kompanija, jie davė jums plokštę, kuri nepriima korteles, taupyti pinigus .. Jei turite pusę padoraus kamera galima nusiųsti nuotrauką į mus ir mes galime pasakyti, ką būtų suderintos ir ką jūs nesate =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų kompiuteris Techninės specifikacijos yra http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Uostai, Lizdas, važiuoklės Išorėje apsilankymas Video: 1 VGA kaip Standard & 1 DVI, VGA and 1 S-Video su add-in PCI-Express video card PCIe x16 (Grafika): 1 Slots Taip, taip, galite nusipirkti bet jie pataria, kaip PCIe x16 kortelė su dviem stebėti parinktis (arba "dvigubą produkcija GFX kortelę", kaip in-minios vadinu). Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Thats naujas modelis, nors, kad doesnt ateiti su procesoriumi sakė jis, jo, jis gali būti vyresnio amžiaus modelis |
|
| |||
| |||
| Dieve, ar Dell pakartotinio naudojimo pavyzdys kodus? Koks modelis kodas punktas tada? Teisė, kurie nori rasti tikrą techninių specifikacijų modeliui OP faktiškai valdo tada? |
|
| |||
| |||
| Hmm aš turėjau šią problemą ir aš kai kurių mokslinių tyrimų ir jums ir man traukti šią svetainę http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # arti Tai du ekranus, bet turi tris, jei norite, ir visų išorinių tho. Jie taip pat turi HD versija Thats what im getting _________ | |---------------- Ekranas 1 kompiuteris ----------->| | | Adapteris | |________|----------------- ekranas 2 ir tai ruožas darbalaukį per abu ekranus |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ačiū, kad gana daug, ko aš ieškojau. Ar mano sistema galima dirbti, kad tik RAM koncertą ir procesorius turiu nors? Pagal produkto savybių jis sako: "naudoja jūsų sistemos esamos vaizdo plokštės teikti tvirtą biuro, 3D projektavimo ir multimedijos programos", o aš dar ne figured out my kortelė dilema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba Pirmieji dviejų monitorių sukurta? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 18 liepa 2009 05:03 |
| Dual Monitoriai W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 15 liepa 2009 15:43 |
| Naudojant dviejų monitorių | chefjimmy | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 12 sausis 2009 16:33 |
| Vieną ar du, tai klausimas! = D | deldrice | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 14 rugsėjis 2008 14:56 |
| Problema su dviejų monitorių | Mischman | Graphics Cards & Monitoriai | 20 | 9 rugsėjis 2008 09:32 |
| Temos įrankiai | |
| |