![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, po raz pierwszy plakat, Mam Dell Inspiron 530S pulpit z 1 GB pamięci RAM, a 1,6 (3 lub 7?) GHz, jednego portu VGA i karty graficznej. Mój cel: dodanie drugiego monitora. Po pierwsze, wiem, mój drogi wokół komputerów dla większości, ale jestem daleki od eksperta. Zapytałem znajomego o tym i mieli go otworzyć mojego komputera i pokazać mi około wewnątrz. Powiedział mi, że nie mógł znaleźć wideo gniazda karty w dowolnym miejscu, co oznacza i nie może zainstalować jedną .... ale pamiętaj, wybierając specjalnie nie dostał karty wideo z mojego komputera kiedy to ... so I'm hoping był zły. Zostałem poinformowany, że nie mogę skonfigurować mojego podwójnego monitory bez karty graficznej i Chciałbym uzyskać prostowane obecnie (i nie zdawali sobie sprawy jak dużo karty graficznej naprawdę mattered przy zamawianiu ). Czy ktoś chce mi pomóc obecnie? Zdaję sobie będę musiał wydać trochę pieniędzy, ale nie mam pomysłu, od czego zacząć i co jest zgodne z tego, co lub, jeśli jej nawet możliwe dla mnie zrobić.Nie jestem przeciwieństwie do zewnętrznego alternatywnych (zakładając taki istnieje), jeżeli wewnętrznego jest niemożliwe. Dzięki chłopaki! steve <please nie zamieszczaj emails, korzystania z forum communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| należy mieć agp gniazda na płycie głównej do karty graficznej / pewna, czy nie masz, ale jeśli nie możesz użyć karty graficznej PCI upewnij się, że PCI karta ma DVI i VGA na nim i możesz podłączyć 2 monitory do tego ! będziesz potrzebował złącza DVI do tak będzie podłączyć do drugiego monitora (tanio) również na mojej stronie pod tutaj mam ten sposób podwójnego monitora i krok po kroku
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ile wiem musisz podwójne wyjście GFX karty lub dwa pojedyncze wyjścia karty GFX, jak Pete powiedział pasują drugą kartę, jeśli trzeba.
PCI-E preferowane, a następnie AGP, a następnie w zależności od tego, co sloty PCI masz na płycie głównej. Istnieje wiele GFX karty sprawia / modele tam, po prostu zapytać, czy potrzebujesz porady wybranie jednego. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dwie karty graficzne PCI, nawet pojedyncze wyjścia, nie powinny znacznie koszt - jeśli używasz XP można nawet użyć dwóch differering typów. Alternatywą jest użycie coś Matroksa's Triplehead2Go i to bardzo drogie
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Czytam "Dell" i uważam, że Dell jest straszny firmy, dali ci płyty głównej, która nie akceptuje karty graficzne zaoszczędzenia pieniędzy .. Jeśli masz pół godnej aparatu można wysłać zdjęcie do nas i będziemy mogli powiedzieć, co jest zgodne z czego i nie =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Komputer techniczne są http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Porty, Slots, Chassis Zewnętrznie Dostępne Video: 1 VGA w standardzie & 1 DVI, VGA i 1 S-Video z dodatkami w PCI-Express karta graficzna PCIe x16 (Graphics): 1 Slots Tak, tak, można kupić bez they're doradzanie jako PCIe x16 karty z dwóch opcji monitora (lub "podwójne wyjście GFX karty", jak w tłumie je). My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Thats nowy model mimo, że nie robi się z procesora on ma w swojej, może on mieć starszego modelu |
|
| |||
| |||
| Dobry Boże, czy Dell ponownego wykorzystania modelu kody? Co do punktu model kodu potem? Prawo, którzy chcieliby dociec technicznej specyfikacji dla modelu PO rzeczywiście posiada potem? |
|
| |||
| |||
| hmm miałem ten problem i zrobiłem kilka badań i dla Ciebie i odciąga tej stronie http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # zamykanie to jest na dwa monitory, ale mają trzy, jeśli chcesz, i wszystkich zewnętrznych tho. mają one również w wersji HD thats co im dostawanie _________ | |---------------- Ekran 1 komputer ----------->| | | Adapter | |________|----------------- ekran 2 i będzie to stretch pulpicie w obu ekranach |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dziękuję, to bardzo dokładnie, co mi szukasz. Czy mój system jest w stanie obsłużyć tylko, że z koncertu pamięci RAM i procesor mam chociaż? Zgodnie funkcje produktu to mówi, "Zastosowania systemu istniejącej karty graficznej dostarczenie stabilnej platformy do biur, 3D i aplikacje multimedialne, a ja wciąż nie zorientowali się, moja karta dylemat. |
![]() |
|
| Zakładki |