![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, prima dată, poster, Am un Dell Inspiron 530S de birou cu 1 GB de RAM, un 1-6 (3 sau 7?) GHz procesor, un singur port VGA şi nici o placă grafică. Obiectivul meu: adăugaţi un al doilea monitor. Pentru început, ştiu drumul meu în jurul computere în cea mai mare parte, dar sunt departe de un expert. I-am cerut un prieten despre acest lucru si sa-l deschideţi computerul meu şi-mi arăta în jurul interior. El mi-a spus că el nu a putut găsi un slot de card video oriunde, ceea ce ar însemna i nu ar putea instala o .... dar îmi amintesc exact, nu optează pentru a obţine o placă video cu computerul meu când am comandat-o ... Sunt atât de speranţa de el a fost gresit. Mi sa spus că nu pot să înfiinţeze meu dual monitoare fără o placă grafică şi Aş dori să-îndreptat afară (Nu m-am dat seama cat de mult o placă grafică a contat cu adevarat, atunci când se dispune ). Are cineva vrea să mă ajuţi? Mi-am dat seama, vă rog să-şi petreacă nişte bani, dar nu am nici o idee de unde să înceapă sau ce este compatibil cu ceea ce sau în cazul în care chiar şi posibil pentru mine să fac.Nu sunt opus la o alternativă externe (presupunând că acesta există), dacă este imposibil interne. Multumesc baieti! Steve <please nu posta emails, folosiţi forumul de a communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar trebui să aveţi o AGP slot de pe placa de bază pentru o placă grafică / nu sunt sigur dacă aveţi, dar dacă nu se poate utiliza o placă grafică PCI asiguraţi-vă că PCI are un DVI si VGA conectori de pe ea şi vă puteţi conecta 2 monitoare în care ! veţi avea nevoie de un conector pentru DVI astfel că se va conecta la dvs. doilea monitor (ieftine) de asemenea pe site-ul meu sub aici ca am dual monitorizeze această cale, un pas cu pas
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Din câte ştiu, ai nevoie de o dublă de ieşire GFX carte sau două unică ieşire GFX carduri, Pete spus ca se potrivesc unei a doua carte, dacă aveţi nevoie să.
PCI-E de preferat, apoi AGP, apoi în funcţie ce sloturi PCI pe care le-aţi de pe placa de bază. Există multe GFX carte face / modele de acolo, trebuie doar să te întreb dacă aveţi nevoie de consiliere a alege unul. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doua carduri de grafica PCI, chiar şi singură ieşire, nu ar trebui să costul de mult - dacă utilizaţi XP puteţi chiar utiliza două tipuri de differering. Alternativa este utilizarea ceva de genul Matrox's Triplehead2Go şi care este destul de scump
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am citit "Dell" şi cred că, de la Dell sunt un teribil companiei, au dat o placa de bază, care nu accepta carduri de grafica pentru a economisi bani .. Dacă aveţi un aparat foto decent jumătate ai putea posta o fotografie cu noi si ne poate spune ce vă sunt compatibile şi cu ceea ce nu =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Computerul specificatiile tehnice sunt la http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Porturi, sloturi, şasiu Accesibila extern Video: 1 VGA standard & 1 DVI, VGA şi 1 S-Video, cu add-in PCI-Express video card PCIe x16 (Graphics): 1 Slots Deci, da, poti cumpara indiferent că sunt de consultanţă ca PCIe x16, cu o carte de două monitor opţiune (sau "cu dublă ieşire GFX carte", ca de la mulţimea de apel-le). Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Thats noul model totuşi, că doesnt veni cu procesor, a spus el, în el a lui, el poate avea un model mai vechi |
|
| |||
| |||
| Doamne, nu-Dell reutilizare Model de coduri? Care este punctul de un model de cod atunci? Corect, care v-ar plăcea, pentru a găsi real specificatiile tehnice pentru Model OP de fapt detine atunci? |
|
| |||
| |||
| hmm am avut această problemă şi să am făcut nişte cercetări pentru tine şi am tras în acest site # http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ aproape Aceasta este pentru două ecrane, dar au trei, dacă doriţi ca şi toate Thợ externe. ele au, de asemenea, o versiune HD thats ce im achiziţie _________ | |---------------- Ecran 1 computer ----------->| | | Adaptor | |________|----------------- ecran 2 şi acest lucru se va întinde pe spaţiul de lucru peste ambele ecrane |
|
| |||
| |||
| Citat:
Multumesc, asta e destul de mult am fost exact ceea ce cautam. Sistemul meu ar fi capabil să se ocupe de asta, cu doar un gig de RAM, precum şi a prelucrătorului Am totusi? În conformitate a produsului caracteristici se spune, "Utilizeaza sistemul existent grafica carte pentru a oferi o platformă stabilă pentru birou, 3D design, şi aplicaţii multimedia," şi încă nu s-au dat seama mea carte dilema. |
![]() |
|
| Marcaje |