![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, prvý plagát, Mám Dell Inspiron 530S plochu s 1 GB RAM, 1,6 (3 alebo 7?) GHz procesor, jediné VGA port a ne grafické karty. Môj cieľ: pridať druhý monitor. Po prvé, viem, že moja cesta okolo počítačov, z väčšej časti, ale som ďaleko od odborníka. Požiadal som priateľa o tomto a musel ho otvoriť počítač a ukážte mi asi vo vnútri. Povedal mi, že nemôže nájsť video karty kamkoľvek, čo by znamenalo aj nemohli inštalovať .... ale já konkrétne vzpomenout opting nebude mať grafickú kartu s mojím počítačom, keď som si objednal, že ... tak som dúfal, že mu bolo zle. Bol som povedal, že nemôžem nastaviť môj duální monitory bez grafickej karty a já bych si to narovnané out (I didn't uvedomiť, ako moc grafickú kartu skutočne záležalo pri objednávke ). Má niekto chcieť, aby mi pomohol von? Viem, že budem musieť stráviť nejaký peniaze, ale já nemám potuchy, kde začať, alebo to, čo je kompatibilný s tým, alebo ak je jej dokonca možné pre mňa urobiť.Nejsem proti externému alternatívne (za predpokladu, že existuje), ak je vnútorná nemožné. Vďaka chlapi! Steve <please nie post emails, používať fórum k communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mali by ste mať AGP slot na základnej doske pre vašu grafickú kartu / nie sú istí, či máte, ale ak nie, môžete použiť PCI grafické karty uistite sa, že PCI karta má DVI a VGA konektory a môžete plug 2 monitory do toho ! budete potrebovať konektor na DVI tak to bude pripájať k svojmu druhý monitor (lacný) sa tiež pozrieť na mojich webových stránkach pod tu jak jsem sledovala dvojaký týmto spôsobom, a krok za krokom
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem, čo potrebujete dvojitý výstup GFX kartou alebo dva jediný výstup GFX kariet, ako pete povedal zapadajú druhú kartu, ak potrebujete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dva PCI grafické karty, a to aj jediný výstup, nemali by náklady ďaleko - ak používate XP môžete dokonca použiť dva typy differering. Alternatívou je použitie niečo ako Matrox to Triplehead2Go a to je dosť drahý
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Četl jsem "Dell" a myslím, že Dell je hrozná spoločnosť, dali ste základnú dosku, ktorá neprijíma grafických kariet pre uloženie peňazí .. Ak máte pol slušný fotoaparát môžete pridať fotografiu k nám a my vám povedať, čo sú kompatibilné a čo si nejsme =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počítač technické špecifikácie sú http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Porty, sloty, šasi Externe Prístupné Video: 1 VGA štandardne 1 & DVI, VGA a 1 S-Video s add-in PCI-Express grafickej karty PCIe x16 (grafika): 1 Slots Áno, áno, môžete si kúpiť, čo sa im zrovna radiť ako PCIe x16 kartu s dvojvetvovým sledovať možnosť (alebo "dvojité výstup GFX karty", ako sa v dave-call nich). Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| To je nový model, ktorý doesnt prišiel s procesorom povedal, že má v jeho, on môže mať starší model |
|
| |||
| |||
| Panebože, to Dell re-používať Model kódy? Čo je to bod z modelu kód potom? Právo, ktorí chceli zistiť skutočné technické špecifikácie pre model OP potom skutočne vlastné? |
|
| |||
| |||
| hmm som mal tento problém a ja som pre vás niekoľko výskumu a som tieto stránky http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # zatvoriť To je pre dve obrazovky, ale mať tri, ak chcete, a všetky jeho vonkajšie Tho. budú mať aj HD verzia to je to, čo im dostať _________ | |---------------- Obrazovka 1 počítače ----------->| | | Adapter | |________|----------------- Obrazovky 2 a to priradí ploche cez obe obrazovky |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka, to je skoro presne to, čo som hľadal. By moje systém schopný zvládnuť, že sa len koncert RAM a procesor aj keď majú? Podľa vlastností produktu je napísané, "Používa váš systém existujúce grafickú kartu dodať stabilnú platformu pre kanceláriu, 3D design a multimediálne aplikácie," a já stále nemá prišiel na moju kartu dilema. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s prípravnou Duální Monitory nastaviť? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 18. Júl 2009 05:03 |
| Duálny monitory W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. júla 2009 15:43 |
| Použitie dvoch monitorov | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. januára 2009 16:33 |
| Jedného alebo dvoch, to je otázka! = D | deldrice | Graphics Cards & Monitory | 8 | 14. September 2008 14:56 |
| Problém s duálnym monitory | Mischman | Graphics Cards & Monitory | 20 | 9. septembra 2008 09:32 |
| Thread Tools | |
| |