![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, први пут, плакат, Имам Делл Инспирон 530С десктоп са 1 ГБ РАМ-а, а 1,6 (3 или 7?) ГХз процесор, један ВГА лука и без графичке картице. Мој циљ: додајте други монитор. Пре свега, ЈА кноткле мој начин око рачунара за највећи део, али сам далеко од стручњака. ЈА замољен пријатељу о овој и имао га отворити мој рачунар и приказати око мене унутра. Он ми је рекао да није могао наћи нигде видео цард слот, што би значило да не бих могао да инсталирате један .... али ја конкретно не сјећам опцију да бисте добили видео картица са рачунара кад сам наручио га ... па ја сам у нади је био у криву. Сам рекао да ја не могу да поставим мој без монитора дуал графичка картица и Желим добити овај страигхтенед оут (нисам схвате колико једна графичка картица стварно маттеред када наручивање ). Се било ко оскудица за помоћ мене вањска страна? Знам да ћу морати да потрошите нешто новца, али ја немам појма где да почнете или што је компатибилан са тим што, или ако је могуће чак и њен за мене то учинити.Им 'не противи спољном алтернатива (под претпоставком једног постоји), ако је интерна је немогуће. Хвала момци! Стеве <плеасе Немојте постављати емаилс, користите форум за цоммуницате> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| требало да има АГП слот на вашој матичној плочи за графичке картице / не сигуран ако имате, али ако не можете користити ПЦИ графичком картицом побрините ПЦИ картица има и ДВИ и ВГА конектора на њега и мол̌ете прикључити 2 прати у тај ! морате имати ДВИ конектор за повезивање тако да ће на свој други монитор (јефтини) такође погледати на мојој уеб страници под овде имам дуал монитор тај начин и корак по корак
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуг као ЈА кноткле која вам је потребна са два излазна ГФКС картицу или две једнокреветне оутпут ГФКС картице, као што је рекао Пете стане другом картицом, ако морате.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Два ПЦИ графичке картице, чак и једним излазом, не би требало много цене - да твој 'помоћу КСП можете користити чак два од диффереринг врсте. Алтернатива је помоћу нешто слично Матрокс'с Триплехеад2Го и то је прилично скупо
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Прочитала сам "Делл" и мислим да су од Делл страа̨на фирму, дали су вам матична плоча која не прихвата графичке картице за чување новца .. Ако имате пола пристојне камере могли постављати слике са нама и можемо вам рећи оно што су компатибилни са и што нисте =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваше рачунар технички наочаре су на хттп://ууу.еуро.делл.цом/цонтент/про...хс1&л=ен&с=дхс
Портове, место, подвозја Екстерно доступно Видео: 1 као стандардни ВГА & 1 ДВИ, ВГА, 1 С-Видео са додај у ПЦИ-Експресс графичку картицу ПЦИе кс16 (Грапхицс): 1. место Дакле, да, можете да купите све што су они саветовање као ПЦИе кс16 картицу са два монитора опцију (или "дуал оутпут ГФКС картицу" као позив у гужви њих). Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Тај нови модел ипак, да се дође са процесор, рекао је он он је у његовој, он мај имати старији модел |
|
| |||
| |||
| Добри господару, не Делл Модел поновног коришћења кодова? Ухат'с тхе поинт оф модел ко̂д онда? Десно, који желите да пронађете прави технички наочари за ОП Модел је заправо поседује онда? |
|
| |||
| |||
| хмм сам имао проблема и нисам нека истра `ивауа за вас и ја издвајали тхис сите хттп://ууу.матрокс.цом/грапхицс/ен/пр...м/дх2го/ # цлосе ово је за две екранима, али су три ако желите и његове све спољне мада. они такође имају ХД приказ тај што им узимајући _________ | |---------------- Корисничко 1 рачунар ----------->| | | Адаптер | |________|----------------- Екран 2 а то ће ваш десктоп протежу преко оба сцреенс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала, то је згодан велик део тачно шта ЈА је хандсоме за. Да ли би мој систем моћи да обрадимо да са само чезе РАМ меморије и процесор иако сам? Под производа опције она каже, "Користи вашег система постојећим графичком картицом како би пружили стабилна платформа за уред, 3Д дизајна, мултимедијалних и апликације", а ја још увек нису фигуред оут моје картице дилему. |