![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, перший плакат час У мене Dell Inspiron 530 Desktop з 1 Гб оперативної пам'яті, 1,6 (3 або 7?) ГГц, один порт VGA і не відеокарти. Моя мета: включити другий монітор. По-перше, я знаю дорогу навколо комп'ютера по більшій частині, але далекий від експерта. Я попросив свого друга про це і була його відкрити мій комп'ютер і показав мені навколо всередині. Він сказав мені, що він не може знайти відео-слот для карти в будь-якому місці, яке означало б я не зміг встановити один .... Але я спеціально вибирають не пам'ятаю, щоб отримати відеокарту з мого комп'ютера, коли я замовив його ... так що я сподіваючись, що він був неправий. Мені сказали, що я не можу встановити моє двох моніторів без відеоадаптера, і я хотів би отримати цю випростався (я не розуміла, наскільки відеокарта дійсно важливо при замовленні ). Хто-небудь хочете мені допомогти? Я розумію, мені доведеться витратити трохи грошей, але я поняття не маю, з чого почати або що є сумісним з тим, що, якщо його або навіть можливе для мене.Я не проти зовнішніх альтернативних (якщо такий існує), якщо внутрішній неможливо. Спасибі, хлопці! Steve <Please Не розміщуйте emails, використовувати форум для communicate> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні мати AGP-слот материнської плати на відеокарту / не впевнений, якщо у вас є, але якщо ви не можете використовувати графічну карту PCI переконатися, що PCI карта має DVI і VGA роз'ємів на нього, і ви можете підключити 2 монітора, що в ! Вам знадобиться роз'єм для підключення DVI тому він буде з'єднуватися з вашим другим монітором (дешево) також можете подивитися на моєму сайті під тут, як я мати подвійного контролю таким чином, і крок за кроком
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я знаю, що ти потрібна подвійна картка GFX виході одного або двох карт GFX вихід, як Піт сказав Fit другого карту, якщо вам необхідно.
PCI-E кращим, то AGP, потім PCI слотів, що залежності у вас на материнській платі. Є багато робить GFX карта / моделей там, просто запитати, якщо ви маєте потребу в раді вибравши один. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Два роз'єму PCI відеокарта, навіть єдиний вихід, не повинен коштувати більше - якщо ви використовуєте XP Ви навіть можете використовувати дві differering типів. Альтернативою є використання щось на зразок Matrox TripleHead2Go і це досить дорого
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я читав "Dell" і думаю, що, оскільки Dell є страшним компанії, вони дали вам материнську плату, яка не визнає графічних карт, щоб заощадити гроші .. Якщо у вас є половину гідною камерою ви можете відправити фотографію в нас, і ми можемо сказати вам, що ви сумісна і те, що ви не =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш комп'ютер технічні специфікації на http://www.euro.dell.com/content/pro...hs1&l=en&s=dhs
Порти, роз'єми, корпуси Зовнішні роз'єми Відео: 1 стандартний VGA & 1 DVI, VGA і 1 S-Video з додатковою PCI-Express відеокарта PCIe x16 (графіка): 1 слот Так що, так, ви можете купити все, що вони як консультування PCIe x16-карта з двома монітор (або "Dual GFX карта виході", як у натовпі-їх називаємо). Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Thats нової моделі, хоча, що doesn't приходять з процесором Він сказав, що в його, він, можливо, більш старі моделі |
|
| |||
| |||
| Господи, не Dell повторного використання типових кодексів? Який у цьому сенс моделі коду тоді? Правильно, хто хотів би знайти реальні технічні специфікації для моделі ОП фактично володіє тоді? |
|
| |||
| |||
| Хм я мав цю проблему, і я провів невелике дослідження для вас, і я дістав цей сайт http://www.matrox.com/graphics/en/pr...m/dh2go/ # Закрити це на двох екранах, але є три, якщо ви хочете, і всіх його зовнішніх Тхо. Вони також мають версію HD Thats What IM Початок _________ | |---------------- Екран 1 комп'ютер ----------->| | | Адаптер | |________|----------------- Екран 2 і це буде розтягуватися вашому робочому столі щодо обох екранах |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Дякую, це в значній мірі те, що я шукав. Буде моя система зможе обробляти тільки що з концерту пам'яті і процесора, хоча я? У Можливості продукту написано: "використовує існуючі графічної карти у вашій системі, щоб доставити стабільну платформу для офісу, 3D дизайн та мультимедійні додатки", і я до сих пір не з'ясували мою картку дилема. |