![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Моят първи пост - така е тук ... Имам 32 "HD Ready TV (с 15 пинов D-Sub), както и ATI Radeon X800 графични карти и се надява да получи нова пълна HD TV за Коледа (също с 15 пинов D-Sub). Моят въпрос е, може ли да свързвам моята графична карта и на двете телевизии, чрез HDMI, за да се постигне висока DEF картина и от двете, или трябва да получите нова / допълнителна карта? Ако е така, някой може да препоръча този, който е на разумни цени? Благодаря за помощта предварително. Матю |
|
| |||
| |||
| Да можеш да стига сте 2 D-Sub и VGA портове на вашата карта. |
|
| |||
| |||
| Благодарности. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Монитор настройка с 2 графични карти - VGA порт | bchatt | Графика на карти & Монитори | 3 | 29-ти Октомври 2009 18:07 |
| Висока Рез, лъскав параван Монитор "," Възможно ли е? | bdb25 | Графика на карти & Монитори | 0 | 24-ти септември, 2009 11:48 |
| Аз съм Настройване Dual графични карти SLI кой трябва да управлява? | caselles206 | Графика на карти & Монитори | 3 | 18-ти септември, 2009 19:20 |
| Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? | Mully D | Общи Хардуер Чат | 10 | 5-и парламентарен Jul 2008 14:19 |
| Dual Звукови карти | Chain2r | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 12 Дек 2007 07:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |