μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Διπλή οθόνη υψηλής ευκρίνειας γραφικά κάρτες;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 10:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Διπλή οθόνη υψηλής ευκρίνειας γραφικά κάρτες;

Hi all,

Το πρώτο μου post - τόσο εδώ πηγαίνει ...

Έχω ένα 32 "HD ready τηλεόραση (με 15-pin D υπο) και μια ATI Radeon X800 κάρτα γραφικών και έχω την ελπίδα για μια νέα πλήρη HD τηλεόραση για Χριστούγεννα (επίσης με 15 pin D-υπο).

Η ερώτησή μου είναι, μπορώ να συνδέσω κάρτα γραφικών μου και στις δύο τηλεοράσεις, μέσω HDMI, για την επίτευξη υψηλού def εικόνα και των δύο, ή θα χρειαστεί να πάρετε μια νέα, πρόσθετη κάρτα; Αν ναι, θα μπορούσε κανείς να συστήσει μία που είναι λογικές τιμές;

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας εκ των προτέρων.

Matthew
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 01:21
Ομάδα Δωρητών

Ναι μπορείτε, εφόσον έχετε 2 δ-ή υπο vga λιμάνια στην κάρτα σας.
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 02:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dual Monitor Setup με 2 κάρτες γραφικών - VGA Ports bchatt Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 29 Οκτωβρίου, 2009 18:07
Υψηλή Res, γυαλιστερό Screen Monitor, Δυνατές; bdb25 Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 24 Σεπτέμβρη 2009 11:48
Είμαι Ρύθμιση για διπλή Κάρτες γραφικών SLI που θα πρέπει να Be Master; caselles206 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 18 Σεπτέμβρη 2009 19:20
Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; Mully D Γενική Συζήτηση Hardware 10 5 Ιουλ 2008 14:19
Διπλή Κάρτες Ήχου Chain2r Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 12 Δεκ. 2007 07:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.