![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi all, Το πρώτο μου post - τόσο εδώ πηγαίνει ... Έχω ένα 32 "HD ready τηλεόραση (με 15-pin D υπο) και μια ATI Radeon X800 κάρτα γραφικών και έχω την ελπίδα για μια νέα πλήρη HD τηλεόραση για Χριστούγεννα (επίσης με 15 pin D-υπο). Η ερώτησή μου είναι, μπορώ να συνδέσω κάρτα γραφικών μου και στις δύο τηλεοράσεις, μέσω HDMI, για την επίτευξη υψηλού def εικόνα και των δύο, ή θα χρειαστεί να πάρετε μια νέα, πρόσθετη κάρτα; Αν ναι, θα μπορούσε κανείς να συστήσει μία που είναι λογικές τιμές; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας εκ των προτέρων. Matthew |
|
| |||
| |||
| Ναι μπορείτε, εφόσον έχετε 2 δ-ή υπο vga λιμάνια στην κάρτα σας. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Monitor Setup με 2 κάρτες γραφικών - VGA Ports | bchatt | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 29 Οκτωβρίου, 2009 18:07 |
| Υψηλή Res, γυαλιστερό Screen Monitor, Δυνατές; | bdb25 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 24 Σεπτέμβρη 2009 11:48 |
| Είμαι Ρύθμιση για διπλή Κάρτες γραφικών SLI που θα πρέπει να Be Master; | caselles206 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 18 Σεπτέμβρη 2009 19:20 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Διπλή Κάρτες Ήχου | Chain2r | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 7 | 12 Δεκ. 2007 07:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |