![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Moj prvi post - pa ovdje ide ... Imam 32 "HD spreman TV (15 pin D-sub) i ATI Radeon X800 grafičkom karticom i ja u nadi da bi dobili novi puni HD TV za Božić (koji se sa 15 pin D-sub). Moje pitanje je, mogu li ja spojiti moj grafičkom karticom na obje TVs, preko HDMI, kako bi se postigla visoka def sliku na obje, ili mi treba da bi dobili nove / dodatne kartice? Ako je tako, mogla bi se preporučiti svakome tko je razumno cijeni? Hvala na pomoći unaprijed. Matej |
|
| |||
| |||
| Da li mogu kao čeznuti kao te imati 2 D-sub VGA lukama ili na Vašoj kartici. |
|
| |||
| |||
| Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Monitor Postava sa 2 Graphics Cards - VGA Portovi | bchatt | Graphics Cards & Monitors | 3 | 29 listopad 2009 18:07 |
| High Res, Glossy ekran monitora, moguće? | bdb25 | Graphics Cards & Monitors | 0 | 24 rujan 2009 11:48 |
| I Am Postavljanje Dual Graphics Cards SLI Koji treba biti majstor? | caselles206 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 18 rujan 2009 19:20 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Dual Sound Cards | Chain2r | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 12. prosinac 2007 07:02 |
| Thread Tools | |
| |