![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, My first post - taigi čia eina ... Turiu 32 "HD ready televizorius (15 pin D-Sub) ir ATI Radeon X800 vaizdo plokštė, ir aš tikiuosi gauti naują Full HD TV už Xmas (taip pat ir su 15 pin D-sub). Mano klausimas yra, ar galiu prisijungti savo video tiek televizorių, per HDMI, norint pasiekti aukštą def vaizdą ant abiejų, ar reikia, kad galėčiau gauti naujus / papildomus kortele? Jei taip, tai galėtų kas nors rekomenduoti, kad vienas yra už prieinamą kainą? Thanks for your help in advance. Matthew |
|
| |||
| |||
| Taip, galite tol, kol jūs turite 2 d-sub VGA ar uostų kortelės. |
|
| |||
| |||
| Ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual Monitor Installer 2 Graphics Card - VGA Uostai | bchatt | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 29 spalis 2009 18:07 |
| High Res, Blizgus ekranas, galima? | bdb25 | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | 24 rugsėjis 2009 11:48 |
| Aš konfigūravimas Dual Graphics Cards SLI Kuris Vienas turi būti Master? | caselles206 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 18 rugsėjis 2009 19:20 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Dual Garsiniai | Chain2r | Sound, Speakers & MP3 Players | 7 | 12 gruodis 2007 07:02 |
| Temos įrankiai | |
| |