![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Môj prvý príspevok - takže tu je ... Mám 32 "HD ready TV (s 15 pin D-Sub) a ATI Radeon X800 grafické karty a ja som dúfal, že sa nové plné HD TV pre Xmas (aj s 15 pin D-Sub). Moja otázka znie, môžem pripojiť moju grafickú kartu pre obe televízie cez HDMI, aby dosiahli vysoké def obraz na oboch, alebo potrebujem získať nové / ďalšie karty? Ak áno, mohol odporučiť niekoho, kto je za rozumnú cenu? Ďakujeme za vašu pomoc vopred. Matthew |
|
| |||
| |||
| Áno, môžete, ak máte 2 d-sub alebo vga porty na karte. |
|
| |||
| |||
| Vďaka. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálne nastavenia monitora s 2 Grafické karty - VGA portů | bchatt | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29.října 2009 18:07 |
| High Res, lesklá obrazovka, možná? | bdb25 | Graphics Cards & Monitory | 0 | 24.Septembra 2009 11:48 |
| I Am Nastavenie duálnej grafickej karty SLI Ktorý jeden by mal byť majster? | caselles206 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 18.září 2009 19:20 |
| Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? | Mulla D | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. júla 2008 14:19 |
| Duálny zvukové karty | Chain2r | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 7 | 12. decembra 2007 07:02 |
| Thread Tools | |
| |