![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, İlk Mesaj - işte gidiyor ... 15 PIN (with a 32 "HD Ready TV D-sub) ve ATI Radeon X800 kartı ve 15 pinli (de Xmas için yeni bir tam HD TV için grafik umut pm D-sub). Sorum, ben grafik kartı hem bir yüksek def yazmaktır resim elde etmek için de TV, HDMI üzerinden, benim, bağlanabilir veya yeni bir / ek kart almak gerekiyor? Bu durumda, herkes bir makul fiyatlı bir tavsiye olabilir? Peşin Thanks for your help. Matthew |
|
| |||
| |||
| evet yapabilirsiniz sürece size kartına D-sub veya VGA port 2 var. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çift Monitör Kur 2 Ekran Kartları - VGA Port ile | bchatt | Grafik Kartları ve Monitörler | 3 | 29 Ekim 2009 18:07 |
| Yüksek çözünürlük, Parlak Ekran Monitör, Olası? | bdb25 | Grafik Kartları ve Monitörler | 0 | 24 Eylül 2009 11:48 |
| Ben çift grafik kartları SLI kadar bir ana hangi Should Be ayarlama muyum? | caselles206 | Grafik Kartları ve Monitörler | 3 | 18 Eylül 2009 19:20 |
| High Definition Audio Bus üzerinde Ses / Modem Cihaz? | Mully D | Genel Donanım Sohbet | 10 | 5 Tem 2008 14:19 |
| Çift Ses Kartları | Chain2r | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 7 | 12. Aralık 2007 07:02 |
| Konu Araçları | |
| |