![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Мій перший пост - так тут іде ... Маю 32 "HD Ready телевізор (з 15-контактний D-Sub) і ATI Radeon X800 графічних карт, і я в надії отримати нові повне HD-телевізора для Xmas (також з 15-контактний D-SUB). Моє питання, чи можна підключити відеокарту до телевізора як через HDMI, для досягнення високих малюнок Def на обох, або мені потрібно, щоб отримати нові / додаткові карти? Якщо так, то можна рекомендувати будь-кому, яка є розумною ціною? Дякуємо за вашу допомогу заздалегідь. Матвій |
|
| |||
| |||
| Так, можна, поки у вас є 2 D-Sub і VGA-порти на вашій картці. |
|
| |||
| |||
| Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Налаштування монітора з 2 Графічні карти - VGA порти | bchatt | Графічні карти & Монітори | 3 | 29 жовтня 2009 18:07 |
| Високий дозвіл, глянсовий екран монітора, чи можливо це? | bdb25 | Графічні карти & Монітори | 0 | 24 вересня 2009 11:48 |
| I Am Налаштування двох графічних карт SLI який повинен бути господарем? | caselles206 | Графічні карти & Монітори | 3 | 18 вересня 2009 19:20 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Dual Звукові карти | Chain2r | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 7 | 12 грудня 2007 07:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |