![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Мислех си за получаване на нов 22 ", но в която съм гледал (един ACER) е само една връзка VGA, DVI, а не. Имам adpators но аз се чудех, това ще повлияе на качеството или това е просто едно и също ли?
|
|
|
|||
|
|||
|
woops, аз говоря за едно LOL наблюдава BTW
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
DVI е, технически, по-добре, отколкото като VGA и DVI е цифрова VGA е аналогов.
Така че начинът, по който опреснява екрана е различно. Но, за да бъде откровен, в реалния свят приложения е едва забележим.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Открих, че VGA е много по-живи и по-добър цвят
|
|||
|
|||
|
Монитор зависими Cewy. Кабелът просто позволява на опресняване и показване на изображението. Качеството на изображението идва от екрана.
|
|||
|
|||
|
и на всички 4 монитори / TV аз да го видя по своя така
|
|
|
|||
|
|||
|
Както казах ....
|
|||
|
|||
|
IM само, че ММО DVI е по-добре, но Алекс знаете повече от мен така, че да го слушам
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре, благодаря за Replys!
Ако становището е разделен след това той не трябва да въпросът, че много LOL благодаря .... |
|
|
|||
|
|||
|
То doesn't въпрос, наистина, но не забравяйте, най-DVI-A поддръжка за графични карти изискват монитор DVIA.
(DVIA е само аудио на DVI, наистина си доста безсмислено.) |