![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem, jak se nový 22 ", ale ten jsem hledal na (jeden Acer) má pouze VGA připojení, nikoliv DVI. Adpators jsem věděl, ale i to bude mít vliv kvality, nebo je to jen opravdu stejné? |
|
| |||
| |||
| woops, já mluvím o monitoru btw lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI je technicky lepší než vga jako je digitální DVI a VGA je analog. Takže cesta obrazovky osvěžuje je jiný. Ale být upřímný, v reálném světě apps je to sotva znatelné.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zjistil jsem, že vga má mnohem lepší barvy a vibrující
| |||
| |||
| Monitor závislé Cewy. Kabel jednoduše umožňuje obnovit a zobrazení obrazu. Kvalita obrazu je z obrazovky.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| i na všechny 4 monitory / tv Viděl jsem ho na své takhle |
|
| |||
| |||
| Jak jsem již řekl ....
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im jen říct IMO dvi je lepší, ale alex vědět víc než já tak poslouchejte |
|
| |||
| |||
| ok, díky za replys! Pokud mínění je pak třeba na tom, že mnoho lol .... díky |
|
| |||
| |||
| Je doesnt záležitost, opravdu, ale pamatujte, že většina DVI-A zapnuté grafické karty vyžadují DVIA monitor. (DVIA je jen písničky na DVI, jeho opravdu docela zbytečné.) |