![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azon gondolkodtam, szerzés egy új, 22 ", hanem az egyik néztem (egy Acer) csak egy VGA-csatlakozás, nem pedig a DVI-vel. Adpators, de én arra gondoltam, lesz ez hatással vannak a minőségre, vagy csak azonos igazán? |
|
| |||
| |||
| woops, én beszélek a monitor btw lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI, technikailag jobb, mint a vga, mint a DVI digitális és az analóg VGA. Tehát, ahogy a képernyőn felfrissíti eltérő. De, hogy őszinte legyek, a valóságban apps ez alig észrevehető.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt találták, hogy a vga sokkal jobb és élénkebb színű
| |||
| |||
| Monitor függő Cewy. A kábel egyszerűen lehetővé teszi a frissítési és megjeleníti a képet. A minőségi kép érkezik a képernyőre.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| valamint mind a 4 monitor / tv Láttam, hogy a saját ilyesmi |
|
| |||
| |||
| Ahogy mondtam ....
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im csak azt mondom imo dvi alex jobb, de többet tudnak, mint nekem, hallgass rá |
|
| |||
| |||
| ok, kösz a replys! Ha véleménye van osztva, akkor biztosan nem számít, hogy sok köszönet .... lol |
|
| |||
| |||
| Ez nem baj, tényleg, de ne feledje, a legtöbb DVI-A kompatibilis grafikus kártyákat igényel DVIA monitor. (DVIA csak hang a DVI, az tényleg nagyon értelmetlen.) |