![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš galvojau gauti naują 22 ", o viena aš ieškojau ne (Acer) turi tik VGA sąsajos, o ne dvi. Turiu adpators bet man buvo įdomu, ar tai turi įtakos kokybės ar tai tik pačios tikrai? |
|
| |||
| |||
| woops, aš kalbu apie monitoriaus btw lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI yra techniškai geriau nei VGA DVI yra skaitmeninė ir VGA yra analoginis. Taigi, kaip ekrane atgaivina yra skirtingos. Bet, atvirai, realiame pasaulyje Apps tai vos pastebimi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Radau, kad VGA turi daug energingas ir geriau spalva
| |||
| |||
| Monitorius priklauso Cewy. Kabelis tiesiog leidžia atnaujinti ir rodyti vaizdus. Vaizdo kokybė priklauso nuo ekrano.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| gerai visi 4 monitoriai / TV mačiau ją į jos patinka |
|
| |||
| |||
| Kaip ir sakiau ....
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im just sakydamas TJO DVI yra geriau, bet Alex žino daugiau už mane, kad jo klauso |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už Replys! Jei nuomonėje yra padalintas tada jis turi Nesvarbu, kad daug lol .... ačiū |
|
| |||
| |||
| It doesnt matter, tikrai, bet atminkite, labiausiai DVI-leido korteles, reikia DVIA stebėti. (DVIA tik dėl garso DVI, jos tikrai gana beprasmiška.) |