![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pomyślałem zdobywania nowej 22 ", ale to ja był patrząc na (jeden Acer) tylko VGA związku, a nie DVI. Mam adpators ale Zastanawiałem będzie wpływać na jakość tego, czy jest to tak samo naprawdę? |
|
| |||
| |||
| Woops, mówię o monitor btw lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI jest, technicznie lepszy niż VGA jak i cyfrowe DVI to VGA jest analogowe. Więc sposób odświeża ekran jest inny. Ale, być szczery, w prawdziwym świecie apps to ledwo zauważalne.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i stwierdziła, że vga ma znacznie bardziej dynamicznego i lepszego koloru
| |||
| |||
| Monitor Cewy utrzymaniu. Kabel po prostu odświeżyć i umożliwia wyświetlanie obrazu. Jakość obrazu pochodzi od ekranu.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| oraz na wszystkich 4 monitorów / TV widziałem go tak |
|
| |||
| |||
| Jak powiedział ....
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im tylko powiedzenie IMO DVI jest lepsze, ale Alex wiedzieć więcej ode mnie, więc go słuchać |
|
| |||
| |||
| ok, dzięki za replys! Jeżeli opinia jest podzielone, to nie sprawa, że wiele lol .... dzięki |
|
| |||
| |||
| It doesnt sprawy, naprawdę, ale pamiętaj, DVI-A najbardziej aktywne karty graficzne wymagają DVIA monitora. (DVIA jest tylko dźwięk na DVI, jej naprawdę dość bezcelowa.) |