![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mă gândeam de a obţine un nou 22 ", dar de o M-am uitat la (un Acer) numai are o conexiune VGA, mai degrabă decât o DVI. Am adpators, dar mă întrebam va afecta acest lucru de calitate sau este la fel cu adevărat? |
|
| |||
| |||
| woops, i-am vorbit despre un monitor BTW lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI este, din punct de vedere tehnic, mai bine decât vga ca este digital DVI şi VGA este analog. Deci modul în care se reîmprospãteazã ecran este diferit. Dar, pentru a fi sinceri, în lumea reală Apps este abia se observa.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am constatat că vga are o mult mai vie şi mai bine de culoare
| |||
| |||
| Monitorul dependent de Cewy. De cablu, pur şi simplu permite o reîmprospătare şi afişare a imaginii. Calitatea imaginii vine de la ecran.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| de bine pe toate cele 4 monitoare / tv care l-am văzut-o pe sale ca |
|
| |||
| |||
| Aşa cum am spus ....
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im doar spune OMI DVI este alex mai bine, dar ştiu mai mult decât pe mine aşa-l asculte |
|
| |||
| |||
| ok, multumesc pentru replys! Dacă avizul este împărţită atunci aceasta trebuie să nu contează atât de mult lol .... mersi |
|
| |||
| |||
| Este doesnt chestiune, într-adevăr, Dar tine minte, majoritatea DVI-A activat carduri grafice necesita o DVIA monitor. (DVIA este doar audio pe DVI, sa-adevăr destul de rost.) |