![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Premýšľal som, ako sa nový 22 ", ale ten som hľadal na (jeden Acer) má iba VGA pripojenie, nie DVI. Adpators som vedel, ale aj to bude mať vplyv kvality, alebo je to len naozaj rovnaké? |
|
| |||
| |||
| woops, já mluvím o monitora btw lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI je technicky lepší ako vga ako je digitálny DVI a VGA je analog. Takže cesta obrazovky osviežuje je iný. Ale byť úprimný, v reálnom svete apps je to sotva zreteľný.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zistil som, že vga má oveľa lepšie farby a Vibrujúci
| |||
| |||
| Monitor závislé Cewy. Kábel jednoducho umožňuje obnoviť a zobrazenia obrazu. Kvalita obrazu je z obrazovky.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| aj na všetky 4 monitory / tv Videl som ho na svoje takhle |
|
| |||
| |||
| Ako som už povedal ....
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im len povedať IMO dvi je lepší, ale alex vedieť víc než já tak počúvajte |
|
| |||
| |||
| ok, vďaka za replys! Ak mienky je potom potrebné na tom, že veľa lol .... vďaka |
|
| |||
| |||
| Je doesnt záležitosť, naozaj, ale pamätajte, že väčšina DVI-A zapnuté grafické karty vyžadujú DVIA monitor. (DVIA je len písničky na DVI, jeho naozaj docela zbytočné.) |