![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислила сам на добијање нове 22 ", али једном сам био гледате (АЦЕР) има само ВГА прикључак, него сам адпаторс ДВИ, али сам био задивљен ће то утицати на квалитет или је то само исто стварно. |
|
| |||
| |||
| уоопс, ја говорим ЛОЛ БТУ монитора |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДВИ је, технички, бољи од ВГА јер је дигитални ДВИ, и ВГА је аналогни. Дакле пут је другачији екран освежава. Али, да будем искрен, у реалном свету апликације то је једва приметно.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Открио сам да ВГА има много више и боље живе боје
| |||
| |||
| Монитор зависи Цеуы. Кабл омогућава једноставно освежити и приказ слике. Квалитет слике долази из екрана.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| и на сва 4 монитора / ТВ сам га видела на тако |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао ....
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| ИМ рекавши само ДВИ ИМО је боља, али Алекс знају више од мене тако да га слушају |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала за Реплыс! Ако је подељено мишљење онда не сме да је ствар много ЛОЛ .... хвала |
|
| |||
| |||
| Ит доеснт ствар, стварно, али не заборавите, већина, ДВИ-скрипта графичке картице захтевају ДВИА монитора. (ДВИА је само звук ДВИ заиста сасвим бесмислено.) |