![]() |
|
| |||
| |||
| Ben "ama yeni bir 22 almak bir i (an Acer) sadece, bir DVI yerine VGA bağlantısı vardır bakıyordu düşünüyordum. Ben adpators ama bu kalite nasıl etkileyecek merak ediyorum ya da sadece aynı gerçekten o mu? |
|
| |||
| |||
| woops, bir monitör btw lol bahsediyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVI, teknik, VGA daha iyi olarak DVI dijital olduğu ve VGA analog olduğunu. Böylece yol ekran yeniler farklıdır. Fakat, gerçek dünyada samimi olmak gerekirse bunu ancak fark's apps.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben vga çok daha canlı ve daha iyi renk vardır bulundu
| |||
| |||
| Monitör bağımlı Cewy. Kablosu basitçe sağlayan bir yenileme ve görüntünün ekran. Görüntünün kalitesi ekran geliyor.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| iyi tüm 4 monitörler / tv i görmüşüzdür onun böyle |
|
| |||
| |||
| Dediğim gibi ....
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sadece imo DVI daha iyi ama alex bilmek beni çok fazla onu dinlemek söyleyerek im |
|
| |||
| |||
| ok, Replys için teşekkürler! Eğer kamuoyu o zaman .... lol sayesinde o kadar önemli değildir gerekir ayrılır |
|
| |||
| |||
| It doesnt matter, gerçekten, ama unutmayın, çoğu DVI-A etkin grafik kartları DVIA monitör gerektirir. (DVIA sadece DVI, kendi gerçekten çok anlamsız sestir.) |