![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думав про отримання нового 22 ", але одне я дивився (Acer) тільки з'єднання VGA, а не DVI. Я adpators але мені цікаво це вплине на якість чи це тільки ж насправді? |
|
| |||
| |||
| Woops, я кажу про LOL BTW контроль |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DVi є технічно краще, ніж VGA як це цифровий DVI і VGA є аналогом. Таким чином, екран оновлюється інша. Але, відверто кажучи, в реальному світі Apps вона ледь помітна.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я виявив, що VGA має набагато більш динамічною і більше квітів
| |||
| |||
| Монітор залежать Cewy. Кабель просто дозволяє відновити і відображення зображень. Якість зображення йде з екрана.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| добре працює на всіх 4 монітора / телевізора я бачив це на такий |
|
| |||
| |||
| Як я вже казав ....
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| їм просто кажу ІМО DVI краще, але Алекса знають більше, ніж мене так слухайте його |
|
| |||
| |||
| ОК, спасибо за Replys! Якщо думки розділилися то він не повинен мати значення, що багато чого LOL .... Спасибо |
|
| |||
| |||
| Це не принципово, насправді, але пам'ятайте, найбільш DVI-включений відеокарти вимагають контролю DVIA. (DVIA просто звук на DVI, її справді досить безглуздо.) |