![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, добре съм бил чудех за това за известно време и аз може би трябва да знаеш.
Каква е разликата между DVI-D и DVI-I? и които трябва да се използва за моя монитор? Защото аз съм с един (DVI-D, но мисля, че не мога да намеря никъде, че той казва) и би искал да знам дали съм с право на един или не, както и какво ще се случи ако се използва неправилно един. Благодарности Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Основно DVI-I за да стои за интегрирани, което означава, че ще подкрепи двата цифрови и Analouge сигнали и ще работи с двата цифрови и analouge Монитори / графични карти. DVI-D D на щандове за преките или понякога Digital така че само ще подкрепят цифров сигнал. Ако вашият сигурен кой тогава да се купуват DVI-I. Въпреки това повечето монитори имат пълна подкрепа nowdays anyway.So цифрови DVI-D, както е може би пра-вероятно |
|
| |||
| |||
| DVI-D позволява само за цифрово предаване на сигнала. Въпреки това, DVI-I позволява цифрови или аналогови сигнали, за да премине през този кабел / конектор. Можеше да има VGA конектор за единия край на кабела и DVI-I конектор от другата и предава аналогов сигнал на дисплея. Можеше да има и DVI-I и DVI-D конектор за единия край и предават цифров сигнал. В DVI-D мъжки конектор ще свърже / предават с DVI-I женски. В DVI-D женски конектор, няма да се свърже / предават с DVI-I мъже. |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря така, аз сега разбирам |
|
| |||
| |||
| Няма защо |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Къде да купя 6 Пин PCIe / PCI-E кабели? | carpious | Случаи & Power Доставки | 10 | 21-ви Август, 2009 16:46 |
| Имате нужда от помощ Момчета! Вероятно Лесен Fix-кой знае Монитор кабели? | marsh342 | Графика на карти & Монитори | 6 | 10 Юли 2009 16:26 |
| АТА кабели - Maxtor Diamondmax плюс 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 2-ро Mar 2009 07:34 |
| Търсите кабели, който подхожда с Кат. 5 | CrazyComputerMan | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 17 май 2008 г. 09:28 |
| DVI кабели? | goldeneye | Общи Хардуер Чат | 4 | 4 април 2007 06:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |