![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, dobře jsem přemýšlela o tom nějakou dobu a mám asi vědět.
Jaký je rozdíl mezi DVI-D a DVI-I? a které bych měl používat pro svou monitoru? Vzhledem k tomu, že jsem pomocí jednoho (DVI-D myslím, ale nemohu nikde najít, že to říká) a rád by věděl, jestli jsem pomocí pravé, nebo ne a co by se stalo, když jsem použil špatný jeden. Díky Můj systém: První OC
|
|
|
|||
|
|||
|
V podstatě DVI-I I stojany pro integrované, což znamená, že bude podporovat i digitální signály a Analouge a práci s digitální i analouge monitory / grafické karty.
DVI-D D stojany pro přímé nebo někdy Digital takže podporuje pouze digitální signál. Pokud váš nejistý, který z nich si pak koupit DVI-I. Nicméně většina monitorů má plnou podporu nowdays anyway.So digitální DVI-D je patrně jus as pravděpodobností |
|
|
|||
|
|||
|
DVI-D umožňuje pouze digitální přenos signálu. Nicméně, DVI-I umožňuje digitální nebo analogový signál přenést přes tento kabel / konektor. Ty by mohly mít VGA konektor na jednom konci kabelu a DVI-I konektor a na druhé a předá analogového signálu na displeji. Ty by mohly mít i DVI-I nebo DVI-D konektor na jednom konci a přenášet digitální signál. Na DVI-D male konektor připojí / předají s DVI-I samice. Na DVI-D zásuvka nebude připojit / předají s DVI-I male.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, díky oběma, já to chápu teď
|
|
|
|||