μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Καλώδια DVI

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25ης Μαΐου 2008, 15:44
Ομάδα Δωρητών

Ok, καλά έχω αναρωτιούνται σχετικά με αυτό για λίγο και ίσως θα έπρεπε να γνωρίζουν.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ DVI-D και DVI-I? και το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν μου; Επειδή είμαι χρησιμοποιώντας ένα (DVI-D, αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά ότι λέει) και θα ήθελα να ξέρω αν είμαι με τη χρήση του δικαιώματος ενός ή και δεν τι θα συμβεί αν χρησιμοποιηθεί εσφαλμένη.

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 25ης Μαΐου 2008, 17:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Βασικά, DVI-I I αντιπροσωπεύει το ολοκληρωμένο που σημαίνει ότι θα υποστηρίξει και τις δύο ψηφιακές Analouge σήματα και θα συνεργαστεί τόσο με την ψηφιακή και analouge οθόνες / κάρτες γραφικών.

DVI-D D αντιπροσωπεύει την άμεση ή ενίοτε Digital έτσι μόνο θα υποστηρίξει ένα ψηφιακό σήμα.

Αν σας αβέβαιο ποιο να αγοράσω τότε DVI-I. Ωστόσο, οι περισσότερες οθόνες έχουν πλήρη ψηφιακή υποστήριξη nowdays anyway.So DVI-D είναι ίσως το jus ως πιθανό
Old 25ης Μαΐου 2008, 18:16
Ομάδα Δωρητών

DVI-D επιτρέπει μόνο για την ψηφιακή μετάδοση σήματος. Ωστόσο, DVI-I επιτρέπει την ψηφιακή ή αναλογική σήματα για να περάσει πάνω από αυτό το καλώδιο / υποδοχή. Θα μπορούσε να έχει VGA υποδοχή για το ένα άκρο του καλωδίου και μια DVI-I σύνδεση από την άλλη και να μεταδώσει ένα αναλογικό σήμα στην οθόνη. Θα μπορούσε επίσης να έχει DVI-I ή DVI-D υποδοχή για το ένα άκρο και διαβιβάζουν ένα ψηφιακό σήμα. Το DVI-D αρσενικό βύσμα θα συνδέσει / διαβιβάζουν με DVI-I θηλυκό. Το DVI-D θηλυκό βύσμα δεν θα συνδέσει / διαβιβάζουν με το DVI-I αρσενικό.
Old 26ης Μαΐου 2008, 03:04
Ομάδα Δωρητών

ok, χάρη τόσο, καταλαβαίνω τώρα
Old 26ης Μαΐου 2008, 09:44
Ομάδα Δωρητών

Παρακαλώ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.