![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, καλά έχω αναρωτιούνται σχετικά με αυτό για λίγο και ίσως θα έπρεπε να γνωρίζουν.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ DVI-D και DVI-I? και το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν μου; Επειδή είμαι χρησιμοποιώντας ένα (DVI-D, αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά ότι λέει) και θα ήθελα να ξέρω αν είμαι με τη χρήση του δικαιώματος ενός ή και δεν τι θα συμβεί αν χρησιμοποιηθεί εσφαλμένη. Ευχαριστώ Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Βασικά, DVI-I I αντιπροσωπεύει το ολοκληρωμένο που σημαίνει ότι θα υποστηρίξει και τις δύο ψηφιακές Analouge σήματα και θα συνεργαστεί τόσο με την ψηφιακή και analouge οθόνες / κάρτες γραφικών. DVI-D D αντιπροσωπεύει την άμεση ή ενίοτε Digital έτσι μόνο θα υποστηρίξει ένα ψηφιακό σήμα. Αν σας αβέβαιο ποιο να αγοράσω τότε DVI-I. Ωστόσο, οι περισσότερες οθόνες έχουν πλήρη ψηφιακή υποστήριξη nowdays anyway.So DVI-D είναι ίσως το jus ως πιθανό |
|
| |||
| |||
| DVI-D επιτρέπει μόνο για την ψηφιακή μετάδοση σήματος. Ωστόσο, DVI-I επιτρέπει την ψηφιακή ή αναλογική σήματα για να περάσει πάνω από αυτό το καλώδιο / υποδοχή. Θα μπορούσε να έχει VGA υποδοχή για το ένα άκρο του καλωδίου και μια DVI-I σύνδεση από την άλλη και να μεταδώσει ένα αναλογικό σήμα στην οθόνη. Θα μπορούσε επίσης να έχει DVI-I ή DVI-D υποδοχή για το ένα άκρο και διαβιβάζουν ένα ψηφιακό σήμα. Το DVI-D αρσενικό βύσμα θα συνδέσει / διαβιβάζουν με DVI-I θηλυκό. Το DVI-D θηλυκό βύσμα δεν θα συνδέσει / διαβιβάζουν με το DVI-I αρσενικό. |
|
| |||
| |||
| ok, χάρη τόσο, καταλαβαίνω τώρα |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ |