manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

DVI kabeli

Reply

Thread Tools
Old 25 svi 2008, 15:44
Donatorska Grupa

Default DVI kabeli

Ok, dobro sam razmišljajući o tome neko vrijeme i ja bi trebala vjerojatno znati.

Koja je razlika između DVI-D i DVI-ja? i koji bi trebao biti koristi za moj monitor? Jer ja sam koristeći jedan (DVI-D mislim ali ne mogu naći nigdje da se to kaže), a željeli biste znati da li ja pravo korištenja jednog ili ne i što će se dogoditi ako sam koristio krivu jedan.

Hvala

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 25 svi 2008, 17:06
Novi član grupe

Default DVI kabeli

Uglavnom DVI-ja, ja zalaže za integrirani što znači da će podržati oba Digitalni i Analouge signale, te će raditi s oba monitora digitalnih i analouge / grafičke kartice.

DVI-D D stoji za izravnu ili ponekad Digitalni tako da će podržati samo digitalni signal.

Ako je Vaš neizvesna kojih je jedan da se onda kupiti DVI-I. Međutim većina monitora ima punu podršku digitalnih nowdays anyway.So DVI-D je vjerojatno JUS kao vjerojatne
Old 25 svi 2008, 18:16
Donatorska Grupa

Default DVI kabeli

DVI-D dozvoljava samo za digitalni prijenos signala. Međutim, DVI-I omogućava digitalni ili analogni signal da prijeđu preko ovog kabla / konektor. Mogli biste imati VGA konektora na jednom kraju a kabel i DVI-I konektor na drugoj i prenosi analogni signal na ekranu. Možete imati DVI-I ili DVI-D konektor na jednom kraju i prenosi digitalni signal. The DVI-D konektor muški će povezati / prenositi s DVI-I ženski. The DVI-D konektor ženski neće spojiti / prenositi s DVI-I muški.
Old 26 svi 2008, 03:04
Donatorska Grupa

Default DVI kabeli

ok, hvala oboje, ja razumijem sada
Old 26 svi 2008, 09:44
Donatorska Grupa

Default DVI kabeli

Nema na čemu
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gdje kupiti 6 Pin PCIe / PCI-E Kabeli? carpious Cases & Power Supplies 10 21. kolovoz 2009 16:46
Need Help Dečki! Vjerojatno Easy Fix-bilo tko znati Monitor Kablovi? marsh342 Graphics Cards & Monitors 6 10. srpnja 2009 16:26
ATA Kablovi - Maxtor Diamondmax plus 9, 120GB ATA/133 buzzby1080 Drives & Izmjenjivi mediji 2 2. ožujak 2009 07:34
Tražite kabeli koji odgovara s Cat 5 CrazyComputerMan Networking, Modemi & VoIP 5 17. svibanj 2008 09:28
DVI kabeli? zlatno General Hardware Chat 4 4. travanj 2007 06:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.