![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobro sam razmišljajući o tome neko vrijeme i ja bi trebala vjerojatno znati.
Koja je razlika između DVI-D i DVI-ja? i koji bi trebao biti koristi za moj monitor? Jer ja sam koristeći jedan (DVI-D mislim ali ne mogu naći nigdje da se to kaže), a željeli biste znati da li ja pravo korištenja jednog ili ne i što će se dogoditi ako sam koristio krivu jedan. Hvala My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Uglavnom DVI-ja, ja zalaže za integrirani što znači da će podržati oba Digitalni i Analouge signale, te će raditi s oba monitora digitalnih i analouge / grafičke kartice. DVI-D D stoji za izravnu ili ponekad Digitalni tako da će podržati samo digitalni signal. Ako je Vaš neizvesna kojih je jedan da se onda kupiti DVI-I. Međutim većina monitora ima punu podršku digitalnih nowdays anyway.So DVI-D je vjerojatno JUS kao vjerojatne |
|
| |||
| |||
| DVI-D dozvoljava samo za digitalni prijenos signala. Međutim, DVI-I omogućava digitalni ili analogni signal da prijeđu preko ovog kabla / konektor. Mogli biste imati VGA konektora na jednom kraju a kabel i DVI-I konektor na drugoj i prenosi analogni signal na ekranu. Možete imati DVI-I ili DVI-D konektor na jednom kraju i prenosi digitalni signal. The DVI-D konektor muški će povezati / prenositi s DVI-I ženski. The DVI-D konektor ženski neće spojiti / prenositi s DVI-I muški. |
|
| |||
| |||
| ok, hvala oboje, ja razumijem sada |
|
| |||
| |||
| Nema na čemu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gdje kupiti 6 Pin PCIe / PCI-E Kabeli? | carpious | Cases & Power Supplies | 10 | 21. kolovoz 2009 16:46 |
| Need Help Dečki! Vjerojatno Easy Fix-bilo tko znati Monitor Kablovi? | marsh342 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 10. srpnja 2009 16:26 |
| ATA Kablovi - Maxtor Diamondmax plus 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 2. ožujak 2009 07:34 |
| Tražite kabeli koji odgovara s Cat 5 | CrazyComputerMan | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 17. svibanj 2008 09:28 |
| DVI kabeli? | zlatno | General Hardware Chat | 4 | 4. travanj 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |