![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, jól gondoltam volna erről egy kicsit, és azt valószínűleg tudja.
Mi a különbség a DVI-D és DVI-I? és amelyek kell használni a monitorom? Mert segítségével egy (DVI-D Azt hiszem, de nem találom sehol, hogy azt mondja), és tudni szeretné, hogy én vagyok a jobb vagy nem, és hogy mi történne, ha én rossz egy. Köszönöm My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Alapvetően a DVI-I I állása integrált ami azt jelenti, hogy támogatni fogják a digitális jeleket és Analouge és együtt fog működni a digitális és analouge Monitorok grafikus kártyákat. DVI-D D áll közvetlen vagy néha Digital így ez csak a digitális jelet. Ha bizonytalan, amelyben az egyik, hogy vásárol, akkor a DVI-I. A legtöbb monitor teljes digitális támogatása nowdays anyway.So DVI-D valószínűleg jus mint valószínű |
|
| |||
| |||
| DVI-D lehetővé teszi a csak digitális jelek továbbítására. Azonban, DVI-I lehetővé teszi a digitális vagy analóg jeleket át ezt a kábel / csatlakozó. Lehet, hogy a VGA csatlakozó egyik végén egy kábel és egy DVI-I csatlakozó a másik, és átadja egy analóg jelet, hogy a kijelzőn. Te is egy DVI-I és DVI-D csatlakozó, egyik vége, és továbbítja a digitális jelet. A DVI-D csatlakozó férfi csatlakozik / továbbítja egy DVI-I nő. A DVI-D csatlakozó nő nem fog csatlakozni / továbbítja a DVI-I férfi. |
|
| |||
| |||
| OK, köszi a két, most már értem |
|
| |||
| |||
| Üdvözöljük |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hol lehet vásárolni 6 Pin PCIe / PCI-E-Kábel? | carpious | Cases & Power Supplies | 10 | 21. augusztus 2009 16:46 |
| Segítségre van szüksége Srácok! Valószínűleg Easy Fix-akárki tud Monitor Cables? | marsh342 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 10. július 2009 16:26 |
| ATA kábelek - Maxtor Diamondmax plus 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Drives & Removable Media | 2 | 2. március 2009 07:34 |
| Looking for kábelt, amely megfelel a Cat 5 | CrazyComputerMan | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 17. május 2008 09:28 |
| DVI-kábel? | Goldeneye | Általános fémáru Chat | 4 | 4. április 2007 06:02 |
| Téma eszközök | |
| |