mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

DVI kabeliai

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2008, 15:44
Donorų grupės

Default DVI kabeliai

Gerai, gerai Man buvo įdomu, apie šį, o ir aš, turbūt žinote.

Koks skirtumas tarp DVI-D ir DVI-I? ir kuris turi Man reikia naudoti mano monitoriaus? Kadangi aš naudoju vieną (DVI-D manau, bet aš negaliu rasti niekur, kad ji sako), ir norėčiau sužinoti, jei aš naudoju teisingas ar ne, ir kas nutiktų, jeigu aš neteisingai vieną.

Ačiū

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 25, 2008, 17:06
Naujas Narys

Default DVI kabeliai

Daugiausiai DVI-I I stovai integruotos tai reiškia, ji teiks paramą tiek skaitmeninio, tiek Analouge signalai ir dirbs su tiek skaitmeninio, tiek analouge monitoriai / Vaizdo plokštės.

DVI-D D tai tiesioginės ar kartais Digital kad ji palaiko tik skaitmeninis signalas.

Jei neaišku, kuris iš jūsų gauti tada pirkti DVI-I. Tačiau dauguma monitorių turi visas skaitmeninio paramos nowdays anyway.So DVI-D tikriausiai jus kaip gali
Old Gegužė 25, 2008, 18:16
Donorų grupės

Default DVI kabeliai

DVI-D leidžiama tik skaitmeninio signalo perdavimą. Tačiau, DVI-I galima skaitmeninius ar analoginius signalus perduoda per šio kabelio / jungties. Jums gali jungtis VGA į vieną pusę kabelį ir DVI-I jungtis su kitais ir perduoda analoginį signalą į ekraną. Jūs taip pat galėtų turėti DVI-I, DVI-D jungtis viename gale ir perduoda skaitmeninį signalą. DVI-D JUNGTIS Vyriška sujungs / perduoti su DVI-I female. DVI-D female connector nebus prisijungti / perduoti su DVI-I male.
Old Gegužė 26, 2008, 03:04
Donorų grupės

Default DVI kabeliai

Gerai, ačiū ir aš suprantu dabar
Old Gegužė 26, 2008, 09:44
Donorų grupės

Default DVI kabeliai

Prašom, nėra už ką
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kur nusipirkti 6 Pin PCIe / PCI-E kabelius? carpious Cases & Power Supplies 10 Rugpjūtis 21, 2009 16:46
Need help guys! Tikriausiai Easy Fix-Anyone know monitoriaus kabelius? marsh342 Graphics Cards & Monitoriai 6 10 liepa 2009 16:26
ATA kabeliai - Maxtor DIAMONDMAX plus 9, 120GB ATA/133 buzzby1080 Drives & Removable Media 2 2 kovas 2009 07:34
Ieškote kabelių kad kostiumai su Cat 5 CrazyComputerMan Networking, Modems & VoIP 5 Gegužė 17, 2008 09:28
DVI kabelių? Goldeneye General Hardware Chat 4 4 balandis 2007 06:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.