![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, gerai Man buvo įdomu, apie šį, o ir aš, turbūt žinote.
Koks skirtumas tarp DVI-D ir DVI-I? ir kuris turi Man reikia naudoti mano monitoriaus? Kadangi aš naudoju vieną (DVI-D manau, bet aš negaliu rasti niekur, kad ji sako), ir norėčiau sužinoti, jei aš naudoju teisingas ar ne, ir kas nutiktų, jeigu aš neteisingai vieną. Ačiū Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Daugiausiai DVI-I I stovai integruotos tai reiškia, ji teiks paramą tiek skaitmeninio, tiek Analouge signalai ir dirbs su tiek skaitmeninio, tiek analouge monitoriai / Vaizdo plokštės. DVI-D D tai tiesioginės ar kartais Digital kad ji palaiko tik skaitmeninis signalas. Jei neaišku, kuris iš jūsų gauti tada pirkti DVI-I. Tačiau dauguma monitorių turi visas skaitmeninio paramos nowdays anyway.So DVI-D tikriausiai jus kaip gali |
|
| |||
| |||
| DVI-D leidžiama tik skaitmeninio signalo perdavimą. Tačiau, DVI-I galima skaitmeninius ar analoginius signalus perduoda per šio kabelio / jungties. Jums gali jungtis VGA į vieną pusę kabelį ir DVI-I jungtis su kitais ir perduoda analoginį signalą į ekraną. Jūs taip pat galėtų turėti DVI-I, DVI-D jungtis viename gale ir perduoda skaitmeninį signalą. DVI-D JUNGTIS Vyriška sujungs / perduoti su DVI-I female. DVI-D female connector nebus prisijungti / perduoti su DVI-I male. |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū ir aš suprantu dabar |
|
| |||
| |||
| Prašom, nėra už ką |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kur nusipirkti 6 Pin PCIe / PCI-E kabelius? | carpious | Cases & Power Supplies | 10 | Rugpjūtis 21, 2009 16:46 |
| Need help guys! Tikriausiai Easy Fix-Anyone know monitoriaus kabelius? | marsh342 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 10 liepa 2009 16:26 |
| ATA kabeliai - Maxtor DIAMONDMAX plus 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Drives & Removable Media | 2 | 2 kovas 2009 07:34 |
| Ieškote kabelių kad kostiumai su Cat 5 | CrazyComputerMan | Networking, Modems & VoIP | 5 | Gegužė 17, 2008 09:28 |
| DVI kabelių? | Goldeneye | General Hardware Chat | 4 | 4 balandis 2007 06:02 |
| Temos įrankiai | |
| |