![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, well I've been wondering o tym przez chwilę i prawdopodobnie powinien wiedzieć.
Jaka jest różnica między DVI-D oraz DVI-I? i które należy używać do mojego monitora? Ponieważ Ja, korzystając z jednego (DVI-D Myślę, ale nie mogę znaleźć nigdzie, że to mówi) i chciałbym wiedzieć, czy mam prawo przy użyciu jednego lub nie i co by się stało gdybym wykorzystał złe jeden. Dzięki My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Zasadniczo DVI-I I stoi zintegrowanego co oznacza, że będzie wspierać zarówno sygnały cyfrowe i Analouge i pracy zarówno monitory cyfrowe i analouge / kart graficznych. DVI-D D oznacza bezpośrednie lub czasami Digital tak będzie tylko sygnału cyfrowego. Jeśli niepewna których jedna, aby następnie kupić DVI-I. Jednak większość monitorów mają pełne wsparcie nowdays anyway.So cyfrowe DVI-D jest prawdopodobnie jus za prawdopodobne |
|
| |||
| |||
| DVI-D pozwala na transmisję sygnału cyfrowego tylko. Jednakże, DVI-I pozwala na cyfrowe lub analogowe sygnały przejść tego kabla / złącza. Można mieć złącze VGA na jednym końcu kabla i złącza DVI-I z drugiej strony i przekazuje analogowego sygnału na wyświetlaczu. Można także mieć złącze DVI-I lub DVI-D złącza na jednym końcu i przekazywania sygnału cyfrowego. DVI-D męskiego złącza połączy / przekazuje z DVI-I kobiet. DVI-D żeńskie złącze nie będzie łączyć / przekazuje z DVI-I męskiej. |
|
| |||
| |||
| ok, dzięki obu Rozumiem teraz |
|
| |||
| |||
| Nie ma za co |
![]() |
|
| Zakładki |