mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Cabluri DVI

Reply

Thread Tools
Old 25 mai 2008, 15:44
Grupul de donator

Default Cabluri DVI

Bine, bine Am fost întrebaţi despre aceasta pentru o perioada de timp şi, probabil, că ar trebui să ştii.

Care este diferenţa dintre DVI-D, DVI-I? şi care ar trebui să fie utilizaţi pentru monitorizarea meu? Pentru că sunt utilizând una (DVI-D, dar cred că nu găsesc nicăieri faptul că se spune) şi-ar dori să ştiu dacă mă folosind dreptul de unul sau nu şi pentru ce s-ar întâmpla dacă am folosit greşit o.

Mulţumesc

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 25 mai 2008, 17:06
Noile state Group

Default Cabluri DVI

Practic DVI-I, am integrat de standuri pentru ceea ce înseamnă că va sprijini atât Digital şi Analouge semnale şi va lucra cu ambele digitale analouge şi monitoare / carduri de grafica.

DVI-D D standuri pentru Direct Digital sau, uneori, asa ca va sprijini numai un semnal digital.

Dacă vă incertă care o să-apoi cumpăra DVI-I. Cu toate acestea cele mai multe monitoare au suport complet digitala nowdays anyway.So DVI-D, este probabil ca probabil jus
Old 25 mai 2008, 18:16
Grupul de donator

Default Cabluri DVI

DVI-D permite doar semnal digital de transmisie. Cu toate acestea, DVI-I permite, de semnale analogice sau digitale pentru a trece peste acest cablu / conector. Ai putea avea un conector VGA la un capăt de un cablu si un conector DVI-I, pe de altă parte şi să transmită un semnal analogic de pe ecran. Ai putea avea, de asemenea, un DVI-I sau DVI-D conector la un capăt şi să transmită un semnal digital. De sex masculin DVI-D conector se va conecta / transmite cu un DVI-I feminin. De DVI-D conector femeie nu va conecta / transmite cu DVI-I de sex masculin.
Old 26 mai 2008, 03:04
Grupul de donator

Default Cabluri DVI

OK, mulţumesc atât, am înţeles acum
Old 26 mai 2008, 09:44
Grupul de donator

Default Cabluri DVI

Cu plăcere
Reply

Register

Marcaje