![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine, bine Am fost întrebaţi despre aceasta pentru o perioada de timp şi, probabil, că ar trebui să ştii.
Care este diferenţa dintre DVI-D, DVI-I? şi care ar trebui să fie utilizaţi pentru monitorizarea meu? Pentru că sunt utilizând una (DVI-D, dar cred că nu găsesc nicăieri faptul că se spune) şi-ar dori să ştiu dacă mă folosind dreptul de unul sau nu şi pentru ce s-ar întâmpla dacă am folosit greşit o. Mulţumesc Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| Practic DVI-I, am integrat de standuri pentru ceea ce înseamnă că va sprijini atât Digital şi Analouge semnale şi va lucra cu ambele digitale analouge şi monitoare / carduri de grafica. DVI-D D standuri pentru Direct Digital sau, uneori, asa ca va sprijini numai un semnal digital. Dacă vă incertă care o să-apoi cumpăra DVI-I. Cu toate acestea cele mai multe monitoare au suport complet digitala nowdays anyway.So DVI-D, este probabil ca probabil jus |
|
| |||
| |||
| DVI-D permite doar semnal digital de transmisie. Cu toate acestea, DVI-I permite, de semnale analogice sau digitale pentru a trece peste acest cablu / conector. Ai putea avea un conector VGA la un capăt de un cablu si un conector DVI-I, pe de altă parte şi să transmită un semnal analogic de pe ecran. Ai putea avea, de asemenea, un DVI-I sau DVI-D conector la un capăt şi să transmită un semnal digital. De sex masculin DVI-D conector se va conecta / transmite cu un DVI-I feminin. De DVI-D conector femeie nu va conecta / transmite cu DVI-I de sex masculin. |
|
| |||
| |||
| OK, mulţumesc atât, am înţeles acum |
|
| |||
| |||
| Cu plăcere |
![]() |
|
| Marcaje |