menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

DVI káble

Reply

Thread Tools
Old 25. mája 2008, 15:44
Darcu Skupina

Default DVI káble

Ok, dobre som premýšľala o tom nejakú dobu a mám asi vedieť.

Aký je rozdiel medzi DVI-D a DVI-I? a ktoré by som mal používať pre svoju monitora? Vzhľadom k tomu, že som pomocou jedného (DVI-D myslím, ale nemôžem nikde nájsť, že to hovorí) a rád by vedel, jestli jsem pomocou pravej, alebo nie a čo by sa stalo, keď som použil zlý jeden.

Vďaka

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 25. mája 2008, 17:06
Nový člen skupiny

Default DVI káble

V podstate DVI-I I stojany pre integrované, čo znamená, že bude podporovať aj digitálne signály a Analouge a prácu s digitálnou aj analouge monitory / grafickej karty.

DVI-D D stojany pre priame alebo niekedy Digital takže podporuje len digitálny signál.

Ak váš neistý, ktorý z nich si potom kúpiť DVI-I. Avšak väčšina monitorov má plnú podporu nowdays anyway.So digitálny DVI-D je patrně jus as pravdepodobnosťou
Old 25. mája 2008, 18:16
Darcu Skupina

Default DVI káble

DVI-D umožňuje len digitálny prenos signálu. Avšak, DVI-I umožňuje digitálne alebo analógový signál preniesť cez tento kábel / konektor. Tie by mohli mať VGA konektor na jednom konci kábla a DVI-I konektor a na druhej a odovzdá analógového signálu na displeji. Tie by mohli mať aj DVI-I alebo DVI-D konektor na jednom konci a prenášať digitálny signál. Na DVI-D male konektor pripojí / odovzdajú s DVI-I samica. Na DVI-D zásuvka nebude pripojiť / odovzdajú s DVI-I male.
Old 26. mája 2008, 03:04
Darcu Skupina

Default DVI káble

ok, vďaka obom, já to chápu teraz
Old 26. mája 2008, 09:44
Darcu Skupina

Default DVI káble

Nie je zač
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Kde nakúpiť 6 Pin PCIe / PCI-E Káble? carpious Prípady & Napájacie zdroje 10 21.srpna 2009 16:46
Need Help Chlapci! Pravdepodobne Easy-Fix ktokoľvek Know Monitor Káble? marsh342 Graphics Cards & Monitory 6 10. júl 2009 16:26
ATA káble - Maxtor DiamondMax plus 9, 120gigabajt ATA/133 buzzby1080 Drives & Removable Media 2 2. marca 2009 07:34
Hľadáte pre káble, ktoré sa hodí Cat 5 CrazyComputerMan Siete, Modemy & VoIP 5 17. mája 2008 09:28
DVI káble? Goldeneye Všeobecné Hardware Chat 4 4. apríla 2007 06:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.