![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobre som premýšľala o tom nejakú dobu a mám asi vedieť.
Aký je rozdiel medzi DVI-D a DVI-I? a ktoré by som mal používať pre svoju monitora? Vzhľadom k tomu, že som pomocou jedného (DVI-D myslím, ale nemôžem nikde nájsť, že to hovorí) a rád by vedel, jestli jsem pomocou pravej, alebo nie a čo by sa stalo, keď som použil zlý jeden. Vďaka Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| V podstate DVI-I I stojany pre integrované, čo znamená, že bude podporovať aj digitálne signály a Analouge a prácu s digitálnou aj analouge monitory / grafickej karty. DVI-D D stojany pre priame alebo niekedy Digital takže podporuje len digitálny signál. Ak váš neistý, ktorý z nich si potom kúpiť DVI-I. Avšak väčšina monitorov má plnú podporu nowdays anyway.So digitálny DVI-D je patrně jus as pravdepodobnosťou |
|
| |||
| |||
| DVI-D umožňuje len digitálny prenos signálu. Avšak, DVI-I umožňuje digitálne alebo analógový signál preniesť cez tento kábel / konektor. Tie by mohli mať VGA konektor na jednom konci kábla a DVI-I konektor a na druhej a odovzdá analógového signálu na displeji. Tie by mohli mať aj DVI-I alebo DVI-D konektor na jednom konci a prenášať digitálny signál. Na DVI-D male konektor pripojí / odovzdajú s DVI-I samica. Na DVI-D zásuvka nebude pripojiť / odovzdajú s DVI-I male. |
|
| |||
| |||
| ok, vďaka obom, já to chápu teraz |
|
| |||
| |||
| Nie je zač |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kde nakúpiť 6 Pin PCIe / PCI-E Káble? | carpious | Prípady & Napájacie zdroje | 10 | 21.srpna 2009 16:46 |
| Need Help Chlapci! Pravdepodobne Easy-Fix ktokoľvek Know Monitor Káble? | marsh342 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 10. júl 2009 16:26 |
| ATA káble - Maxtor DiamondMax plus 9, 120gigabajt ATA/133 | buzzby1080 | Drives & Removable Media | 2 | 2. marca 2009 07:34 |
| Hľadáte pre káble, ktoré sa hodí Cat 5 | CrazyComputerMan | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 17. mája 2008 09:28 |
| DVI káble? | Goldeneye | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 4. apríla 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |