мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

ДВИ каблови

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 сви 2008, 15:44
Донаторска Група

Default ДВИ каблови

Ок, добро сам размишљајући о томе неко време и ја би требало вероватно да зна.

Која је разлика између ДВИ-Д и ДВИ-ја? и који би требао бити користи за мој монитор? Јер ја сам помоћу један (ДВИ-Д мислим али не могу наћи нигде да се то каже), а желели бисте да зна да ли ја право коришћења једног или не и шта ће се десити ако сам користио криву један.

Хвала

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 25 сви 2008, 17:06
Нови члан групе

Default ДВИ каблови

Углавном ДВИ-ја, ја залаже за интегрисани што значи да ће подржати оба Дигитални и Аналоуге сигнале, те ће радити са оба монитора дигиталних и аналоуге / графичке картице.

ДВИ-Д Д стоји за директну или понекад Дигитални тако да ће подржати само дигитални сигнал.

Ако је ваш неизвесна којих је један да се онда купити ДВИ-И. Међутим већина монитора има пуну подршку дигиталних ноудаыс аныуаы.Со ДВИ-Д је вероватно ЈУС као вероватне
Old 25 сви 2008, 18:16
Донаторска Група

Default ДВИ каблови

ДВИ-Д дозвољава само за дигитални пренос сигнала. Међутим, ДВИ-И омогућава дигитални или аналогни сигнал да пређу преко овог кабла / конектор. Могли бисте имати ВГА конектора на једном крају а кабл и ДВИ-И конектор на другој и преноси аналогни сигнал на екрану. Можете имати ДВИ-И или ДВИ-Д конектор на једном крају и преноси дигитални сигнал. Тхе ДВИ-Д конектор мушки ће карика / преносити са ДВИ-И женски. Тхе ДВИ-Д конектор женски неће спојити / преносити са ДВИ-И мушки.
Old 26 сви 2008, 03:04
Донаторска Група

Default ДВИ каблови

ок, хвала обоје, ја разумем сада
Old 26 сви 2008, 09:44
Донаторска Група

Default ДВИ каблови

Нема на чему
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Где купити 6 Пин ПЦИе / ПЦИ-Е Каблови? царпиоус Цасес & Поуер Супплиес 10 21 аугуст 2009 16:46
Неед Хелп Момци! Вероватно Еасы Фикс-било ко кноткле Монитор Каблови? марсх342 Грапхицс Цардс & Мониторс 6 10. јула 2009 16:26
АТА Каблови - Макстор Диамондмакс плус 9, 120ГБ АТА/133 буззбы1080 Дривес & Измјењиви медији 2 2 март 2009 07:34
Тражите каблови који одговара са Цат 5 ЦразыЦомпутерМан Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 17 мај 2008 09:28
ДВИ каблови? златно Генерал Хардуаре Цхат 4 4 април 2007 06:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц