![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, добро сам размишљајући о томе неко време и ја би требало вероватно да зна.
Која је разлика између ДВИ-Д и ДВИ-ја? и који би требао бити користи за мој монитор? Јер ја сам помоћу један (ДВИ-Д мислим али не могу наћи нигде да се то каже), а желели бисте да зна да ли ја право коришћења једног или не и шта ће се десити ако сам користио криву један. Хвала Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Углавном ДВИ-ја, ја залаже за интегрисани што значи да ће подржати оба Дигитални и Аналоуге сигнале, те ће радити са оба монитора дигиталних и аналоуге / графичке картице. ДВИ-Д Д стоји за директну или понекад Дигитални тако да ће подржати само дигитални сигнал. Ако је ваш неизвесна којих је један да се онда купити ДВИ-И. Међутим већина монитора има пуну подршку дигиталних ноудаыс аныуаы.Со ДВИ-Д је вероватно ЈУС као вероватне |
|
| |||
| |||
| ДВИ-Д дозвољава само за дигитални пренос сигнала. Међутим, ДВИ-И омогућава дигитални или аналогни сигнал да пређу преко овог кабла / конектор. Могли бисте имати ВГА конектора на једном крају а кабл и ДВИ-И конектор на другој и преноси аналогни сигнал на екрану. Можете имати ДВИ-И или ДВИ-Д конектор на једном крају и преноси дигитални сигнал. Тхе ДВИ-Д конектор мушки ће карика / преносити са ДВИ-И женски. Тхе ДВИ-Д конектор женски неће спојити / преносити са ДВИ-И мушки. |
|
| |||
| |||
| ок, хвала обоје, ја разумем сада |
|
| |||
| |||
| Нема на чему |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Где купити 6 Пин ПЦИе / ПЦИ-Е Каблови? | царпиоус | Цасес & Поуер Супплиес | 10 | 21 аугуст 2009 16:46 |
| Неед Хелп Момци! Вероватно Еасы Фикс-било ко кноткле Монитор Каблови? | марсх342 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 10. јула 2009 16:26 |
| АТА Каблови - Макстор Диамондмакс плус 9, 120ГБ АТА/133 | буззбы1080 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 2 март 2009 07:34 |
| Тражите каблови који одговара са Цат 5 | ЦразыЦомпутерМан | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 17 мај 2008 09:28 |
| ДВИ каблови? | златно | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 4 април 2007 06:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |