![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, добре я був цікаво про це якийсь час і я б, напевно, знаєте.
У чому різниця між DVI-D і DVI-I? і що я повинен використовувати для мого монітора? Тому що я за допомогою одного (DVI-D Я думаю, але я не можу знайти ніде, що він каже), і хотів би знати, якщо я буду правий він чи ні і що станеться, якщо я використав не той. Спасибо Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Основному DVI-I я виступає за комплексний що означає, що буде надавати підтримку як цифрових, так і Analouge сигналів і буде працювати з цифровими і analouge монітори / відеокарти. DVI-D D виступає за прямі або іноді Цифрові так буде підтримувати тільки цифрового сигналу. Якщо ваш невизначеним, який з них отримують потім купити DVI-I. Однак більшість моніторів мають повну підтримку цифрового наших днів anyway.So DVI-D, ймовірно, частіше Jus |
|
| |||
| |||
| DVI-D дозволяє тільки цифрової передачі сигналу. Однак, DVI-I дозволяє цифрових або аналогових сигналів для передачі по цьому кабелю / роз'єм. Ви могли б роз'єм VGA на одному кінці кабелю і DVI-I роз'єм на інший і передають аналоговий сигнал до дисплея. Ви можете також DVI-I і DVI-D роз'ємом на одному кінці і передачі цифрового сигналу. DVI-D роз'єм чоловіки будуть підключатися / передавати разом з DVI-I жінки. DVI-D роз'єм жінки не будуть підключатися / передача з DVI-I чоловіків. |
|
| |||
| |||
| OK, завдяки як, тепер я розумію |
|
| |||
| |||
| Нема за що |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Де купити 6 Pin PCIe / PCI-E кабель? | carpious | Справа & блоки живлення | 10 | 21 серпня 2009 16:46 |
| Потрібна допомога хлопці! Ймовірно, Easy Fix-Anyone Know Кабелі? | marsh342 | Графічні карти & Монітори | 6 | 10 липня 2009 16:26 |
| ATA кабелі - Maxtor DiamondMax Plus 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 2 березня 2009 07:34 |
| Потрібні кабель, який підходить з Cat 5 | CrazyComputerMan | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 17 травня 2008 09:28 |
| DVI кабель? | гоголь | Генеральний обладнання чат | 4 | 4 квітня 2007 06:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |