rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Wejście HDMI, DVI do Problemy

Reply

Narzędzia wątku
Old 29 maj 2009, 05:51
Nowe państwa grupy

Default Wejście HDMI, DVI do Problemy

Hej wszystkim,

Jestem aktualnie uruchomione dwa monitory wyłączyć z 7300 LE gfx, mam 26 "telewizor LCD i jestem próbuje użyć podwójnego ekranu. Mogę dostać poprzez zdjęcie i użyć podwójnego pulpitu, ale czasami wydaje się, że" Time Out "i przejdź pustego ekranu na kilka sekund, a następnie powiedzieć HDMI i ponownie.

Mogę użyć PS3 w tym samym TV i bez problemów.

Mam wyłączoną wszystkich ustawień oszczędzania energii, wygaszacze itp. i nadal nie ma radości.

Any ideas?

LT
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
DVI i HDMI Dla LCD i Xbox360 jefechico PC & Console Gaming 3 23 cze 2009 09:58
Problem z podłączeniem komputera do telewizora za pomocą HDMI sagheer Monitory i karty graficzne 1 10 cze 2009 04:58
HDMI połączenia haysey9 Ogólne Hardware Czat 7 1 październik 2008 13:31
VGA, DVI do HDMI? Spencer2004 Monitory i karty graficzne 8 21-gie Wrz 2008 21:44
HDMI na DVI Connector Adrian1 Monitory i karty graficzne 3 8 stycznia 2008 15:57
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.