menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

DVI to HDMI vstup Otázky

Reply

Thread Tools
Old 29. mája 2009, 05:51
Nový člen skupiny

Default DVI to HDMI vstup Otázky

Ahoj všetkým,

Já jsem v súčasnosti bežia dva monitory vypnúť a 7300 LE GFX, mám 26 "LCD TV a zkouším používať dvojaký obrazovky. Som schopný sa dostať cez obrázok, a používať dvojaký ploche, ale niekedy sa zdá, že 'čas mimo 'a prázdne obrazovke ísť za pár sekúnd a potom povedať, HDMI a znova.

I use my PS3 na rovnakom TV a žiadne problémy.

Mám vypnúť všetky sily ukladanie nastavenia šetriča obrazovky, atď a stále žiadna radosť.

Any ideas?

LT
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
HDMI a DVI pre LCD a Xbox360 jefechico PC a herné konzoly 3 23. júna 2009 09:58
Problém pripojenia PC k TV pomocou HDMI sagheer Graphics Cards & Monitory 1 10. jún 2009 04:58
HDMI pripojenie haysey9 Všeobecné Hardware Chat 7 1. október 2008 13:31
Vga na dvi na HDMI? Spencer2004 Graphics Cards & Monitory 8 21. September 2008 21:44
HDMI to DVI Cable Connector Adrian1 Graphics Cards & Monitory 3 8. január 2008 15:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.