![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Já jsem v súčasnosti bežia dva monitory vypnúť a 7300 LE GFX, mám 26 "LCD TV a zkouším používať dvojaký obrazovky. Som schopný sa dostať cez obrázok, a používať dvojaký ploche, ale niekedy sa zdá, že 'čas mimo 'a prázdne obrazovke ísť za pár sekúnd a potom povedať, HDMI a znova. I use my PS3 na rovnakom TV a žiadne problémy. Mám vypnúť všetky sily ukladanie nastavenia šetriča obrazovky, atď a stále žiadna radosť. Any ideas? LT |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HDMI a DVI pre LCD a Xbox360 | jefechico | PC a herné konzoly | 3 | 23. júna 2009 09:58 |
| Problém pripojenia PC k TV pomocou HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 04:58 |
| HDMI pripojenie | haysey9 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 1. október 2008 13:31 |
| Vga na dvi na HDMI? | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 21. September 2008 21:44 |
| HDMI to DVI Cable Connector | Adrian1 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. január 2008 15:57 |
| Thread Tools | |
| |