менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

DVI для входу HDMI питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2009, 05:51
Нові члени групи

Default DVI для входу HDMI питання

Всім привіт,

Я в даний час працює з двома моніторами Викл 7300 LE GFX, у мене 26 "LCD TV, і я намагаюся використовувати подвійний екран. Я можу отримати через фотографію і використовувати подвійну робочого столу, але іноді здається, що" час з і гаснуть екран на пару секунд, а потім сказати HDMI і знову.

Я використовую мій PS3 на тому ж ТБ і ніяких питань.

Я відключив використання настройок збереження енергії, заставки і т.д. і до цих пір немає радості.

Будь-які ідеї?

LT
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HDMI і DVI для ЖК і Xbox360 jefechico PC & консоль Gaming 3 23 червня 2009 09:58
Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI Сагір Графічні карти & Монітори 1 10 червня 2009 04:58
HDMI зв'язку haysey9 Генеральний обладнання чат 7 1 жовтня 2008 13:31
Vga до DVI на HDMI? Spencer2004 Графічні карти & Монітори 8 21 вересня 2008 21:44
HDMI до DVI Cable Connector Adrian1 Графічні карти & Монітори 3 8 січня 2008 15:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.