![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Doufám, že je to správné fórum. V podstatě to, co chci udělat, je vzít mého počítače (DVI výstup) a PS3 HDMI (převeden na DVI) a připojit se tak k mému sledovat pomocí jediného portu DVI na zadní straně. Věřím, že musím switcher, bohužel, že jsou drahé. Vážně, WTF!? Moje otázka zní, zda jsem skutečně potřebovat přepínač, nebo je tu další možnost, která není tak směšně ceny. FYI VGA port, převezme můj 360. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Co je to monitor? Ne HDMI?! Jakékoliv jiné porty? Thanks: D, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Máte-li HD monitor má jen 1 digitální DVI nebo HDMI a máte mulitples zdrojů, pak můžete použít přepínač HDMI http://octavainc.com/HDMI% 20switch% 204port_toslink.htm. Pak použijte HDMI-DVI adaptér nebo kabel. Jen mějte na paměti, že DVI nebude mít zvuk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|